FIRST MEAL

Såhär såg det ut idag när vi käkade våran första lunch på det nya kontoret! Beställde från Beijing 8, en skön mix av allt typ haha! Älskar dumplings & bao. Igår flyttade vi som sagt in allt och idag har vi börjat sätta i ordning på saker och ting. Imorgon fortsätter vi och nu har jag även beställt lite nya möbler hit. Säger till när vi börjat vara i ordning så att man kan komma hit och kolla/prova. Känns som jag haft nya ”fixprojekt” hela tiden sista månaderna så när vi är hemmastadda här hoppas jag att jag får det lite lugn & ro. Så mycket nytt & roligt på G till hösten så det kommer vara grymt kul att fortsätta köra bara! Är väldigt taggad och framtiden känns bra ändå =) Ikväll ska jag träna ben. Försöker tagga till lite. Vi hörs senare. Babes.

Today we had take out from Beijing 8, I love dumplings & bao. Yesterday we moved to the new office and today we are organizing it. It feels like I have so much to do all the time and now I just want everything to be smooth and a bit more chill than usual. This autumn will bring a lot of nice news so I am very excited. Now I will get home before my leg workout, talk to you later. Babes.

3 reaktioner på “FIRST MEAL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR