SELFMADE

I livet är det viktigt att omge sig av bra människor men det viktigaste är att trivas med sig själv och sitt eget sällskap. Jag har jobbat hårt i flera år med mig själv som person och karriärsmässigt. Jag är nu på ett ställe där jag trivs och är stolt över att vara. Jag har mött många som inspirerat mig och hjälpt mig framåt men det är mitt eget slit som gett resultat, ingen annans. Jag känner mig trygg i mig själv, jag är inte rädd för att vara ensam och jag vet vad jag själv är kapabel till. Det är en väldigt viktig känsla för mig nu och något jag fokuserar mycket på som gör mig lugn. När jag kollar tillbaka på hur mitt liv har förändrats så har varje stor förändring tagit mig framåt. Vi väljer själva hur vi vill ta saker. När jag går genom jobbiga saker och känner mig sårad så tar jag den känslan och bygger mig själv starkare, istället för att bryta ner mig och känna osäkerhet på mig själv. Jag baserar inte min människosyn på människor som inte behandlat mig bra, jag väljer att basera den på alla underbara människor jag träffat. Jag väljer lycka och positiva tankar framför negativitet. Jag vet att allt ordnar sig och att jobbiga känslor är temporära eftersom jag valt lycka. Jag forsätter att göra rätt för mig, utesluta negativitet ur mitt liv och göra vad som gör mig glad även fast det ibland innebär beslut som är jobbiga i stunden. Livet är för kort för att fokusera på fel saker! Solen skiner och det finns en miljard möjligheter att använda. Ha en underbar dag så hörs vi senare. <3 

11 reaktioner på “SELFMADE”

 • mimmistavlor skriver:

  Sånna här inlägg är så bra! Hjälper mig och säkert många fler! Tack!

 • Jessica skriver:

  Har du läst eller lyssnat på någon av Robin Sharmas böcker? Du har redan en väldigt stark och driven personlighet och jag tror att du kommer uppskatta och inspireras av vilken som i hans samling. Personligen lyssnar jag dagligen på någon av hans böcker för att hålla denna positiva och närvarande sinnesstämningen på topp. Try it! (Ljudböckerna är inte mer än 4h långa, storytel).

 • Mimmi skriver:

  Åh vad fint och bra skrivet!! heja dig 🙂

 • Mimmi skriver:

  Hej Alexandra! Jag undrar vad du har för storlek på ”Black A-frame” bikinin från Trelika? Jag har 75D i bh-storlek och är så osäker på vilken storlek jag ska till i överdelen. Det är så himla omständigt att skicka tillbaka och byta… SÅ tacksam om du kan hjälpa mig! Kram <3

 • Evelina skriver:

  Kloka ord!!

 • Zandra skriver:

  Det är bra Alexandra! Förstår att du kämpat hårt för att komma dit du kommit och att du fortfarande kämpar på! Allt gott önskar jag dig!
  Fortsätt att focusera på positiva saker. Då och då tittar jag in på din sida. Minns hur trevligt det var att ha dig på besökt oss på Pilgatan Umeå? Sköt om dig och var sann mot dig själv Kram!

  • alexandrabring skriver:

   <3 vad fin du är Zandra! Många fina minnen från Pilgatan. Hoppas ni mår bra! Kramar i massor

 • CAMILLAESI skriver:

  så fint inlägg. Du har så super inställning till livet, negativa saker förstör bara så det är bra att du försöker utesluta dem. Go girl!

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 • Corinne skriver:

  Sjukt bra skrivet!!! Din inställning är verkligen något att se upp till o försöka efterfölja! Tack för att du delar med dig <3

 • Selena skriver:

  Why did you stop blogging in English again? 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR