BOKTIPS!

Ok nu i fotbollsfeber måste jag bara dela en sak om det finns fler än mig som missat det… Men Zlatan Ibrahimovic bok! Den var SÅ bra. Hade inte alls förväntat mig något och blev så sjukt inspirerad av att läsa hans story. Efter att jag läst boken så såg jag på honom med helt andra ögon, på fotboll som sport och på målmedvetenhet. Jag läste ut den på två dagar i Marbella, haha. Kommer helt klart läsa den igen om jag känner att något känns omöjligt eller att saker går emot mig.. Vilken otrolig inspiration och stolthet för Sverige! Jag följer inte fotbollen men ingen har väl missat att det var Zlatans sista igår.. Jag får lite rysningar när jag tänker på allt han har gjort för sport-sverige. Han är verkligen one of a kind och jag ser upp till honom massor. Om ni har det lite lugnt nu under midsommarhelgen så rekommenderar jag verkligen er att köpa boken JAG ÄR ZLATAN. Ni som läst den, vad tyckte ni? Med tanke på att jag är helt ointresserad av fotboll är det väldigt bra betyg från mig =)

13s17-zlatan-457__mngl_20111113ab5x017,nyh_1.indd_0715

Bild lånad från Aftonbladet.se 

5 reaktioner på “BOKTIPS!”

 • Reach Your Goal skriver:

  Tycker också om boken, jag är dock en fotbollsnörd. Tipsade en kollega om boken idag faktiskt just för att jag fick verkligen också en helt annan bild av honom och blev otroligt imponerad av hans drivkraft efter att ha läst boken. Så glad att jag fått leva under samma tidsperiod som honom, för han är verkligen som du säger one of a kind.

 • Sandra skriver:

  Jag tycker med boken är riktigt bra. Jag älskade både Zlatan å fotboll redan innan jag läste den men som du säger, man får en helt annan syn på honom. Kul med boktips 🙂 trevlig midsommar ?

 • mimmistavlor skriver:

  Den boken är fruktansvärt bra! Helt klart värd att läsa! Ha en trevlig midsommar 🙂

 • Glad midsommar älskade du!
  Hoppas du får en underbar dag.
  Kram <3

 • Hej! Jag har läst din blogg sedan starten (tror jag hehe) och jag gillar verkligen när du ger såna här tips. När man får veta hur du tänker om saker som du vanligen inte skriver om. Det var bara det, ha de bäst! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR