GIRLS NIGHT


Riktigt drömmig kväll igår! Vädret var helt amazing så jag och Viktoria bestämde oss för att ta med vår dessert ut på en brygga. Hur fint?! Kändes som vi var på en romantisk dejt haha! Vi lagade först middag och sen gick vi ut och satte oss. Frid och fröjd för själen. Vi har umgåtts massa i helgen och det är skönt att bara ha någon hemma här. Det är så nice med kompisar man kan sitta helt tyst med och bara vara. Nu sitter vi och har Vänner på maraton och snart är det dags för middag =) Jag har rensat här i lägenheten och fixat ordning en hel del samt tvättat sönder allt inklusive gardinerna (haha). En bra grej är att jag har jättemycket space nu. Jag har tvättmaskin vilket är jätteskönt eftersom Loki inte är helt rumsren än. Working on IT! Nu ska jag äta lite godis innan maten. En sån dag! Älskar att det luktar nytvättat om allt. Det är min favoritlukt. Använder CLEAN och Blanche från Byredo. Det luktar typ… Rent! Älskar. 

5 reaktioner på “GIRLS NIGHT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR