HELLO MONDAY

bada-2
bada-3
bada

Såhär hade jag gärna velat starta veckan, haha! Saknar att ha ett badkar hemma. Fick dock ändå en riktigt nice start med SÖMN!!! Jag fyllde hela sängen med kuddar och täcken igår, det var varmt som fan men det gjorde att jag sov lite bättre. 7 timmar och vaknade bara 2 ggr. LYX för mig nu. Efter det fick jag springa till kontoret och öppna upp, idag sitter jag, Axel och Erik och går genom massa nya grejer. Så nice med nästan hela teamet på plats =) Senare idag ska jag iväg och köpa lite grejer till lägenheten och fixa klart det sista. Min mäklare ska komma förbi imorgon och ge mig en värdering. Spännande! Ska snart visa er också, haha. Snacka om seg tjej, men jag har vissa såna dryga saker som inte tagits tag i bara. Typ krokar i hallen, sätta fast sista fronterna osv. Sen behöver jag också köpa lite nya möbler till sovrummet, just nu står det bara en säng där så det känns lite opersonligt. Har heller inga växter någonstans. Jag är ju en allt eller inget människa, så måste gå in 100% och bara köra klart allt annars står det bara.. Så – i veckan blir det fokus hemmet! Det är bra när man vill hålla tankarna på lite annat håll <3

13 reaktioner på “HELLO MONDAY”

 • Sofia skriver:

  Hej hopp!
  Skulle bara vilja tipsa om kedjetäcke, eller bolltäcke..finns även fibertäcke med tyngd.. Låter som det är något du skulle kunna må bra av..värt att kolla upp kanske?
  Går att få på recept av arbetsterapeut via din vårdcentral.
  KRAM

 • Diana skriver:

  Ska du sälja lägenheten?

 • Oskar skriver:

  Skall ni flytta till större? Har ni inte ”precis” flyttat in? du är grym! heja dig

 • Fanny skriver:

  Människor!
  Värdering – alltså en omvärdering av hennes lägenhet vad den är värd nu efter att hon renoverat upp den.

 • Anna skriver:

  Hej Alexandra,
  Jag hoppas att du har en härlig Tisdag! Måste bara höra med dig om du vara gullig och tipsa mig om var din fina Midsommar klänning kommer ifrån. Förlåt om jag tjatar har frågat dig en gång förut, men den är så grymt snygg och jag skulle behöva få känna mig lite fin har tyvärr haft dåligt självförtroende på sistone men blir alltid så glad och känner energi när jag läser din blogg. Det är toppen när du gör dina träningsinslag! Kram Anna

 • Will skriver:

  In english please! Lately there are no translations of ur posts! Miss it

 • jm skriver:

  Känner med dig ang. sömnbristen.. Minns när jag senast gick ur ett långt förhållande och det kändes helt sjukt att jag plötsligt skulle sova själv? Fick ta sömntabletter i ett par månader tills det blev bättre, gick ner från 55 till 45 kg osv. Sådana livsförändringar är jobbiga även om man vill göra dom, men det blir bättre. Bara att hålla ut och omge sig med bra vänner vilket du verkar göra med 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR