TIME TO CELEBRATE

Inatt sov jag bästa på länge! Min kompis Viktoria sov hos mig, det var verkligen skönt att ha någon bredvid mig så jag sov 7 timmar inatt!! Gick ut med Loki en sväng inatt men annars sov jag superbra. Vaknade som en ny person. Drog igång och jobbade direkt jag vaknade eftersom jag ska vara ledig några h i eftermiddag och fira den vackra donnan ovan! Vi har en liten tradition på hennes b-day av att åka till Gröna Lund! Så kul. Är peppad på sockervadd mest haha. Som ett barn =)

Det är så OTROLIGT skönt att ha grymma anställda, efter att ha jobbat helt ensam i flera år så händer saker även fast jag inte är på plats! Det är en stor lättnad och det gör att jag kan vara lite ledig. Jag har ju haft en väldigt tung vår där jag känt mig utmattad och det har varit väldigt mycket psykisk stress med stora förändringar, många flytter mm. Att jag tar mig tid att vila är den största investeringen för mig, och det gör att jag kan vara mitt bästa jag när jag jobbar och jag presterar bättre. Jag har verkligen hittat en balans nu. Jag har redan börjat nosa på ett nytt projekt och då krävs det att allt kommer rulla på bra innan jag kan hoppa på ett till tåg. Det jag älskar är start-up fasen i bolag, jag är en riktig idéspruta och älskar nya saker. Mina sämre egenskaper är att göra monotona saker och min mardröm är en vardag som ser likadan ut varje dag. Alla är olika men jag är en rastlös person. Om man läser på om Väduren är jag verkligen precis som mitt stjärntecken ska vara haha! Alltid fascinerats av stjärntecken.

Såhär står det om Väduren:

”Som det första tecknet påminner Vädurens sätt mycket om barnets, de är öppna, entusiastiska och individualistiska, har ett häftigt temperament, men är inte långsinta. Väduren är viljestarka men viljan är inte alltid stabil, målen kan skifta fort. De trivs bäst när de får gå i spetsen och leda. De är mycket uppfinningsrika, och har alltid idéer om hur saker och ting kan göras bättre. Väduren är rastlös, ständigt igång och förivrar sig ofta. De blir uttråkade om vardagen rullar på i samma stil som den alltid gjort för vädurar behöver förändring för att inte tappa glöden. Utmaningar, tävling, stordåd är i Vädurens smak. De älskar att testa sin egen förmåga, kämpa och segra, chansa och våga. De ställer sig gärna upp och hävdar sig även om det skulle innebära att de får hela världen emot sig. Väduren rusar genom alla hinder och vänder sällan på huvudet, för att se bakåt. 

Med Väduren går allt fort och entusiastiskt och de har oftast en massa projekt på gång, givetvis är de själva ledare över dessa projekt då de kan ha problem med att se sig själva i underordnad ställning och hatar att komma på andra plats. De vill vara vinnare, helst på flera områden och de förväntar sig att resultatet ska bli precis som de tänkt sig eftersom vädurar tycker om kontroll. 

En positiv sida hos vädurar är att de har en förmåga att entusiasmera andra i sin omgivning, de är otroligt aktiva och tar initiativ till roliga saker, det negativa är att de kan uppträda intolerant och saknar tålamod och de visar ibland hänsynslöshet mot andra, ofta utan att mena det. 

Vädurens livliga, generösa, natur gör att de är mycket stimulerande som vän. De är passionerade och har gott sinne för romantik. Men de är ombytlig och dominanta vilket gör att de kan ha svårt för djupare relationer. ”

Från denna sida.  Stämmer ni överens med era?

8 reaktioner på “TIME TO CELEBRATE”

 • Emelie G skriver:

  Jag är oxe och är verkligen en urtyp av oxe!! haha
  Tycker det är otroligt fascinerande med stjärntecken! 🙂 Det stämmer ju så klockrent!

 • Marina skriver:

  Hej! Funderar på att börja med kreatin men har fått för mig att bara killar kan äta det?

  Sedan tänkte jag även fråga vad du har får åsikter angående kreatin 🙂

 • Hanna skriver:

  Är fisk och det är jag på pricken. Konstigt det där…

 • Jag är tvilling och allt stämmer, haha

 • FIT by Emma Hå skriver:

  Jag tycker ju att stjärntecken är bullshit och att finner man liknelser så är det en slump. Men den där texten kunde jag ha på mitt CV, är EXAKT som jag ^^

 • Bunny skriver:

  Är precis en sådan vädur jag med, haha!

 • rebecca skriver:

  Hi Alexandra

  I have followed you for all your blogging years. But as a reader i feel.. a little lost because i’m not swedish.
  You once wrote in english, in all of your posts. I was thinking if you could do that again? It doesn’t have to be a full translation, just a little recap of the text you write in swedish.

 • Marit skriver:

  Satt och läste genom alla dina senaste inlägg. Hade egentligen inte läst din blogg förut fast jag följt dig på Bloglovin hur länge som helst, men kollat in din IG då och då för du är jäkligt inspirerande. Slås av tanken ”shit, hon skulle kunna vara jag och gud vad jag relaterar till ALLT hon skriver.”, sedan läste jag början på detta inlägget och blev helt chockad över hur likt vi tänker och jag tänkte precis innan jag läste det: tänk om hon också är vädur? Och så är du ju det! Så kul och det är verkligen läskigt hur väl det kan stämma in med stjärntecken osv! Även fast jag inte vet om jag tror på det till 100%. Din lgh är för övrigt sjukt snygg också, drömmig värre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR