BOOTY WORKOUT FROM HELL

Observera Viktoria i bakgrunden hahah! Nivån på passet i söndags =) Eftersom jag kör på ”vanligt” gym igen är det riktigt svårt att fota i gymmet då det alltid är mycket folk och man inte vill vara respektlös. Jag tänkte ändå dela med mig av mitt galna pass. Kändes typ som att rumpan dubblerades, säga vad man vill men det är ändå en bra känsla haha! Idag ska jag träna ben så tänkte köra lite på samma upplägg. Nu sitter jag på kontoret med min bokföring och har jättekul, hehe. Nä men förberedde innan Emma kom hit för att boka upp allt, så nu sitter hon med det och jag försöker blogga trots lite avbrott. Har försökt skriva detta i typ 2 h redan haha! Idag ska vi på möte med banken också. Jag tror att det är dags för mig att börja pensionsspara! Man är ju inte 18 längre =) Gör ni det? Hur mycket om man får fråga? Jaja, här kommer själva upplägget på passet:

10 (each leg)  x 4 walking lunges 
10 regular + 10 jumping x 3 bulgarian split squat
10 x 3 jumping squats with a weight
Leg press:
15 reps on both legs 
10 reps on each leg (lower weight)
10 reps both legs (lower weight)
5 reps on each leg (lower weight)
x 5!!!!! 

10 reaktioner på “BOOTY WORKOUT FROM HELL”

 • Hanna skriver:

  Har du och Ako hjort slut ??

 • Sandra skriver:

  Jag har pensionssparar sedan jag var 25 år, är 30 år nu. Känns konstigt att göra det när man är så pass ung men banken blev chockad när jag inte börjat pensionsspara när jag var 24 år 🙂 nu sparar jag 400 kr/månaden samt har lagt en del pengar i investmentbolag.

 • Julia skriver:

  Kör du aldrig några basövningar ? typ mark , bänk? 😉

 • Katarina skriver:

  Jag började pensionsspara när jag fick mitt första riktiga jobb när jag var 20 år. Dras 300 kr i månaden men emellanåt lägger jag in en extra summa om jag har pengar över =) Målet är att jag ska öka till 500 så småningom.

 • TeET skriver:

  Vilka vikter använde du?

 • Emma skriver:

  Jag är 25 år och pensionssparar 1000 kr i månaden. Har dessutom tjänstepension via jobbet. Känns skönt att veta att framtiden är säkrad 🙂 Jag sparar via ISK-konto i fonder med medelhög risk.

 • Louise skriver:

  Jag började pensionsspara när jag va 21 haha. 300 kr i månaden 🙂

 • Lovisa skriver:

  Jag minns att du brukade köra mycket tyngdlyftning förr. Gör du det än eller satsar du mest på styrketräning? Kram!

 • Linnea skriver:

  Vart är dina fantastiska tights ifrån :)? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR