BRUNCH @ Greasy Spoon


Började dagen med att ta en brunch på Greasy Spoon med mina girls! Så nice 🙂 Första gången jag testar det. Det har blivit mycket mat ute senaste veckorna. Nästa vecka är det foodprep som gäller. Men passar på att njuta av att äta ute nu hehe. Ikväll ska vi fira min kompis med middag och nån drink. Inte den nyttigaste veckan i mitt liv men orkar inte stressa över det. Hängde på Ikea typ hela dagen igår och styrde upp kontoret lite så hann inte träna igår heller. Det är fan svårt att få ihop livet för mig just nu med allt jobb djur och fix, känner dock att den här perioden är det närmsta semester jag kommer att komma så försöker bara att inte stressa över något =) Jag ska försöka planera in en vecka i sommar då jag åker iväg och låter bli att jobba med allt som inte måste fixas på dagen. Ser framemot det väldigt mycket så jag kan få ännu mer energi. Annars har den här veckan varit lite kämpig för mig. Men – nu lördag och en kul kväll framför mig! <3

2 reaktioner på “BRUNCH @ Greasy Spoon”

  • louise skriver:

    hej Alexandra!
    vetinte om du lyssnar på poddar men i ”gör skillnad podden”, med bland annat kissie så diskuterar de dig & att du får vara med på hälsotidningars framsida trots att du opererat dina bröst. undrar om du bryr dig eller hur du ser på ämnet de diskuterar? tycker själv att om man opererar sig så är det ens eget val & ingen annan borde lägga sig i, eller diskutera det. tack för en bra blogg, har läst den i många år & kommer fortsätta tills den dagen du stänger ner den. stor kram <3

  • Lovisa skriver:

    Njuta av livet måste man ju också!:) Ser gott ut!:) Hoppas du haft en bra helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR