LONDON NEXT


NU drar jag till London med den här baben som flyttar dit. Så ledsen men glad för hans skull såklart!!! Vi ska inviga Chris första London-helg och det blir min första resa till London så om ni har något jag bara måååååste göra så dela gärna med er! Jag ska uppdatera i helgen, håller på med en vlogg också så får ni vara med lite =) Kommer iaf bli jättemysigt. Det är dock sjukt försenat plan så vi får se hur mycket vi hinner med ikväll. Vi sitter på planet nu och någon har lämnat sitt bagage men dragit från flygplatsen. Man blir ju lite nojig med tanke på allt hemskt som pågår i världen nu. Tycker det är så hemskt, Nice mina tankar är hos er idag! <3 

NOW I am off to London with this babe and he’s moving there. We will have Chris first weekend over there and make sure he’s alright. If you have anything I really need to do or see feel free to share! I’m also doing a video blog in English (hehe yey) while I’m over there! Anyway my thoughts are with Nice today. I feel so sad about everything bad around the world right now. <3 

4 reaktioner på “LONDON NEXT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR