BRING SPORTSWEAR STORE

bring sportswear store-2
bring sportswear store-3
bring sportswear store-4
bring sportswear store-5
bring sportswear store-6
bring sportswear store-7
bring sportswear store-8
bring sportswear store-9
bring sportswear store

Här har ni mitt office/min butik som snart är klart! Det börjar bli så nice =) Jag har lagt en order från mitt huvudlager på grejer som kommer komma inom kort. Butiken borde vara öppen nästa vecka, signa upp för vårt nyhetsbrev HÄR så får ni all information först =) Kommer även gå ut info om klubbkvällar, nya releaser mm för de som är med! Jag är så himla glad att jag jobbar med det jag älskar, med fantastiska personer och nu har vi även vårt eget lilla HQ på Birger Jarlsgatan 111. Vem hade kunnat ana detta när jag fick en idé om ett par tights för 1,5 år sedan? Jag har haft som mål att öppna en butik sedan lanseringen men hade inte kunnat drömma om möjligheten att göra det så snabbt! 0 to 100 real quick!!! Ser jättemycket framemot att få visa upp alla nya produkter i butiken sen. Det här året har verkligen varit väldigt slitsamt för mig, att jobba 80 h veckor, inte hinna med alla projekt man vill och bland annat har bloggen och träningen fått vara lite på sidan. Nu har jag dock väldigt mycket avlastning från min högra hand Axel och mina andra grymma, så kommer kunna lägga mer tid och energi på dom saker jag är bra på samt alla mina kanaler vilket känns jättebra =)  Whoop whoop!

Here’s my office/store that are almost done! It’s getting very nice =) I placed an order from my storage with things that are coming very soon. The store should open next week. Sign up on our newsletter HERE and you’ll get the information first, also about other news and special events and so! I am so happy to work with what I love and amazing people. Now we have our own little HQ at Birger Jarlsgatan 111. Who would’ve know that 1,5 years ago when I got an idea about a pair of tights I wanted? One of my goals has been to have a store and I would never imagine it would be there so fast haha! 0 to 100 real quick! I look forward to showing all news for you. It’s been a long year with 80 h work weeks and now have enough time for all my other projects and my workouts and blog etc has been suffering. Now I have the right people around me to put energy on what I am good at! Whoop! 

7 reaktioner på “BRING SPORTSWEAR STORE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR