FRESH HAIR YES

bangs marre-2
bangs marre-3
bangs marre
bangs marre-5
bangs marre-7

Haha såååå glad tjej! Jag åkte förbi Marre på hans salong Bangs innan jag drog till London! Ville vara lite fresh och det blev jag =) Så himla skönt. Fixar ju aldrig håret på mig själv typ så kände mig lite extra fin. Hade det helt magiskt i London, så jag passade på att njuta av allt bara. Nu är jag tillbaka på kontoret och sitter och går genom en ny sajt. Det kommer hända en hel del framöver.. Så kul! Jag har även börjat dricka kaffe?! Jag har aldrig gjort det förut, men nu dricker jag typ två koppar i veckan haha. Har Nesporesso-maskin här så kaffet blir riktigt gott. Jag filmade några snuttar när jag var i London men har inte riktigt fått in det till en vana än, postar det här senare <3

Such a happy girl haha! I went to Marre at Bangs before I left for London! I wanted to be fresh and I was =) So nice. I never make my own hair. I had such an amazing time in London, so I just enjoyed it. Now I am back at my office and going through a new site. It will be a lot of new things happening. I have also started drinking coffee?! I never did it before, but now I am drinking about 2 cups a week. I have an Nespresso machine at the office and that makes the best coffee. I filmed a little bit in London and I will post it later! <3 x

4 reaktioner på “FRESH HAIR YES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR