LONDON SNAPS 

Asså hur nice var det inte i London? Jag har alltid velat bo utomlands något år i livet, jakten på en potentiell stad har pågått ett tag haha. Det är i alla fall på min bucketlist och London känns ändå potentiellt =) Vi får se vad framtiden för med sig! Just nu är det i alla fall inte aktuellt eftersom jag har allt jobb och butiken här hemma. Det är ingen stress alls men känner att jag skulle växa som person av att testa på lite annat någon gång i livet. Att flytta till Stockholm var bland det tuffaste och mest utvecklande jag gjort i mitt liv eftersom jag var väldigt ensam här då. Har ni bott utomlands? Vad tyckte ni och vart bodde ni?

How nice was London? I’ve always wanted to live somewhere else a year or so in life, and I look for the perfect city. London feels potential =) We will see what the future will bring! Right now it’s not on the time schedule but who knows what the future will bring. I don’t feel any stress but I know that I would grow as a person if I lived somewhere else. Moving to Stockholm was one of the hardest and best things I’ve ever done. I was very lonely and managed to build my life as I wanted it. Have you ever lived abroad? What did you think and where did you live? 

 

12 reaktioner på “LONDON SNAPS ”

 • Matilda skriver:

  Jag har bott både i London och San Francisco, bästa jag gjort i mitt liv! I London bodde jag väldigt nära Marble Arch vid Oxford Street (jättecentralt!) dock kostar det en förmögenhet att bo så. Vi var ett par st som delade på en helt okej lägenhet och den kostade nästan 40000/månad.

 • Har aldrig bott utomlands, fast är inte direkt en dröm heller :). Men tror absolut att om man får möjlighet är det en smart sak att göra 🙂

 • Hannah skriver:

  I loved your blog in English! Could you please do more? I would love to know what hair colour, make up you use etc in a proper routine! You look amazing here! x

 • Sara skriver:

  Jag har bott både i Frankrike, Nya Zeeland och även bytt stad i Sverige tre gånger. Det är sjukt läskigt att dra iväg ensam, men samtidigt otroligt givande. Som du säger, MA n växer verkligen och lär sig mer om sig själv! London står även på min bucketlist och jag kan starkt rekommendera dig att testa ett halvår eller så. 🙂 livet är för kort för att inte våga prova på saker man vill göra! Och har du folk på plats som kan sköta butiken åt dig senare finns ju alla möjligheter i världen att dra iväg ett tag. 🙂

  PS tack för sjukt inspirerande blogg! Du är grym!!

 • Sebastian skriver:

  Håller med dig Madde det skulle vara kul å bo utomlands nån gång:)

 • annimarian skriver:

  The skirt is super cute! Suits you perfectly! 🙂

  http://www.annimarian.com

 • pilla skriver:

  Har bott 1,5 år i USA, ett halvår i Singapore, Sydkorea, Tyskland och 1,5 år i Norge. Önskar flytta utomlands igen gärna till USA, Hong Kong eller Singapore. Älskar att bo utomlands, det ger perspektiv på livet.

 • Sophie skriver:

  Har själv växt upp i Frankrike, så att flytta till Sverige vid 12års ålder var som att flytta utomlands trots att föräldrarna var svenskar! Sen dess har jag bott i England (i Brighton, rekommenderas varmt: världens underbaraste stad ärligt talat, nära havet, mindre och mysigare än London, men är bara en timme från huvudstaden med tåg) och även i Frankrike igen (dock 10 år efter att jag flyttade därifrån första gången). Ärligt talat finns det nog inget som är mer givande än tid utomlands. Det ger perspektiv på saker och ting, du får upptäcka andra kulturer (bara inom Europa finns det en sådan enorm variation!) och språk (och språk är fan ovärdeligt!). DO IT, är det enda jag har att säga!

 • Michael skriver:

  Yes do it!

  I’ve lived in New York, Australia, London (7 years) and this year I moved to Nice. Very different to London but a beautiful place. I see you went there earlier too.

  London is the best city in the world in the sun, but is frustrating when not sunny!

  Nice was a dream 2 years ago, so I made it happen this year 🙂

 • Helen skriver:

  Jag bodde först i Colorado i ett år och sedan San Francisco och det var det mäktigaste beslut jag någonsin tagit. Dock var jag au pair och bodde hos 2 olika familjer så jag hade aldrig något eget boende. Jag märkte stor skillnad på Sverige och USA, att det finns inget ”lagomt” i USA.. Så skulle jag få för mig att flytta dit igen så skulle jag se till att ha mycket pengar sparat 🙂 Sedan har jag bott i Turkiet i tre månader och det är ju otroligt billigt där, vilket är ett jättestort plus 🙂 Jag älskar att göra saker själv och resa själv för man lär sig så otroligt mycket om sig själv och släpper på alla ”rädslor” och vågar öppna upp sig mer. Att lära sig leva med sig själv är en otroligt bra och trygg grund 🙂 Om det inte blir flytt så tycker jag ändå att du ska resa själv och upptäcka världen 🙂

 • Inga skriver:

  Yes to London!!!

  I am almost 10 years here and still not bored and loving it. I have lived in Miami and LA and Greece yes all sunny places but even London in rain is fab and offers so much 🙂 xxx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR