SKINCARE – RENLIVE

I samarbete med Renlive –

renlive-2
renlive-3
renlive

För några veckor sedan introducerade bästa Maria på House Of Beauty mig för detta märke. Jag gör ansiktsbehandling typ varannan vecka för att hålla en fräsch hud. Min hy är ganska blandad men kan bli sjukt torr och dålig om jag inte sköter om den. Jag är väldigt noggrann med att använda dagcreme med SPF, ögoncreme och serum. Nu har jag även börjat använda ampuller med vitamin som i boxen ovan. Asså min hy är så glad =) Hon använder även dessa produkter när vi kör behandlingar så jag tänkte att jag skulle testa köra det på heltid. Ville bara tipsa er om ett hudvårdsmärke jag verkligen gillar! Flera av mina vänner kör också samma. Alla produkter finns HÄR eller på salongen på Östermalm! Ska på behandling idag, så skönt att unna sig en treat mitt i veckan. Jag tar verkligen hand om mig själv bra nu och det är jag stolt över. Det har varit ett löfte till mig själv. Mår så bra av att ta hand om mig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR