BACK WARM-UP

back workout
back workout-2
back workout-3
back workout-4

Cropped top – HERE  (ad)

Innan varje ryggpass så kör jag alltid uppvärmning med ett gummiband på samma övningar jag ska köra. Dvs om jag ska köra latsdrag kör jag några set med samma rörelse med bandet. Detta för att jag ska bli varm men också få så bra kontakt som möjligt med mina muskler! Det hjälper mig supermycket för att få rätt kontakt 🙂 Jag har alltid haft svårt att få kontakt med ryggen och jag är ju lite sned så det är viktigt för mig.

Nu sitter jag och väntar på att min kompis ska komma förbi mig med frukost, mys. Idag är jag LEDIG! Får alltid ångest av att vara ledig helst såhär mitt i veckan, men idag ska jag fan njuta! Är blekare än mina lakan så behöver hänga lite i solen haha. Få lite d-vitamin osv 😉 Jag har ingen semester men har lite ledighet då & då. Igår bokades NY och LA är redan bokat, det är jobb men känns ändå som semester för mig haha! Har så himla stora mål framöver och jag vet att det kommer krävas många timmars jobb, men jag tycker det är så himla kul så ser verkligen framemot det. Älskar att utvecklas och lära mig nytt. Det är mitt beroende typ!

Before all back workouts I always do a warm-up with a resistance band on the same exercises as I will do. Meaning = if I will do lateral pull-downs I do a few sets of same movement but with a band. This is to get warm but also for muscle contact. It helps me a lot! Now I am waiting for my friend to come by with breakfast. Today I have a day OFF! I don’t have vacation but I take a day off here and there. I have also booked NY & LA. It’s work but it’s still gonna be fun! =) I have big goals now and I know it’s gonna take a lot of work, but it feels so good and I look forward to it. I love progress and learning new things. That’s kind of my addiction!

6 reaktioner på “BACK WARM-UP”

 • Emma skriver:

  Du kommer verkligen gå så långt Alex!! Så himla duktig och äkta. En stor inspiration för andra unga tjejer!! <3

 • Rebecca skriver:

  Where are these plain black leggings from? I have been looking for a pair just like this!

 • Isa skriver:

  Förlåt för svordomar men det är så jävla coolt att du fortsätter utvecklas o sätta nya mål fast du redan har gjort mer än typ alla i din ålder!! Jag är några år yngre men själv blec jag stolt över mig själv för att jag lyckades klara en komvuxkurs 😉 men man ska inte jämföra mig med andra uran va stolt över varje litet framsteg och det är jag också till viss del tack vare dig s visar att man ska göra det man själv vill och vara stolt över sina framsteg! Du är fan queen på riktigt!! ?

 • Rebecca skriver:

  Snygg topp och tights!! Skulle du snälla kunna säga vart tightsen är ifrån? Är i ett stoort behov av ett par enkla långa svarta tights 🙂
  Vill också bara passa på att säga grattis till butiken och allt du gjort i livet so far! Vilken power-tjej du är!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR