RAW SUSHI

raw sushi

Asså DÖR matdöden på sushin på Raw! Käkade med en tjejkompis häromkvällen efter jobbet. Hade vilodag och tog t o m en gurkmojito? Dricker väldigt sällan drinkar men det lät så himla gott, och det var den! Älskar gurka =) En gång när jag var ute så gjorde bartender massa gurkdrinkar, jag ville inte ha någon drink men det luktade så gott med gurkan. Stod och hade cravings hela kvällen, tillslut frågade jag honom om jag inte kunde få en gurkbit, så fick jag en halv gurka som jag stod och åt på hhaah! Det var fan den godaste gurkan jag någonsin ätit ska jag säga er. Hur som, har galen craving på sushin ovan istället. Kanske kan lyckas övertala någon att äta med mig där ikväll. Min aptit är helt galen nu, jag har gått upp 2 kg. Äntligen! Det är ett tecken på att jag mår bra om aptiten är med mig. Idag så sitter jag på jobbet och bockar av min to-do list och ska strax sätta mig med nya samples och skicka feedback på samt sitta med lite nya skisser. Älskar den kreativa delen i jobbet. Jag är seriöst sugen på att sitta kvar och jobba hela kvällen, effekten som min lediga dag fick, hihi! Hoppas att ni har en härlig fredag så hörs vi sen <3

This sushi from Raw is crayyyyy!!! I crave it so hard, I think I have to go there tonight. I also had a cucumber mojito, I don’t drink that much drinks but I love cucumber and it was a good mix. My appetite is finally back and I’ve already gained 2 kg going up. That’s a good sign about my well being. Today I am working on my samples and new sketches. I love the creative part of my work. I feel like working the whole night but I won’t! I hope you have a nice friday <3 

3 reaktioner på “RAW SUSHI”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR