ME-TIME

Alexandra Bring pannkaka

Söndagspannkakor, världens godaste (glutenfria med 21 g protein!!!) gjorda på SHAKE-N-MAKE (här). I samarbete med Femimal.com.

Asså vilken underbar helg mina fina! Solen skiner och jag har verkligen en Alex-helg =) Det var längesedan jag var ensam som nu. Alla är bortresta och jag har spenderat tiden med mig själv, musik, sol och bara njutit av mitt eget sällskap. Många är rädda för att vara ensamma, men det är väldigt viktigt att känna sig bekväm med att vara ensam. Det är det som är grunden till att må bra och bara ha bra relationer till sina nära. Vissa är så rädda för att vara ensamma så att dom väljer att spendera tid med fel människor bara för att slippa egentid. Det är galet! Jag är inte rädd för att vara ensam, även om jag inte vill ge upp människor runt mig så gör jag hellre det och är ensam än att omge mig med negativ energi. Jag är en principmänniska och jag kan ge en person många chanser men när jag väl valt att avsluta något gör jag det ganska enkelt eftersom jag vet att det är rätt för mig och jag har fått höra att jag framstår som väldigt känslokall. Det handlar dock mer om att jag skyddar mig själv från sånt jag mår dåligt av, och det är pga att jag är så rationell som jag mår så bra i livet! När jag var yngre styrdes jag av temporära känslor och fick utstå att bli väldigt dåligt behandlad istället. Jag är glad att jag utvecklats och att jag inte låter någon köra över mig längre. Trivs ni med att vara ensamma? Haha, observera att mina tankar går på högvarv när jag är ensam. Filosofen sitter och reflekterar över livet 😉  Nej men är verkligen stolt över hur jag utvecklats. Från att vara alldeles för snäll, osäker, överkörd, deprimerad och dåligt behandlad till självsäker, självständig,  lycklig och med kontroll. Livet är häftigt, man slutar aldrig lära sig och att lära känna sig själv är verkligen nummer 1 för att må bra <3 Nu ska jag sluta babbla sönder här haha, jag ska betala några fakturor och sedan lägga mig i solen någon timme. Har ju inget pigment så får vara lite försiktig! Ha en magisk söndag så hörs vi om en stund!

9 reaktioner på “ME-TIME”

 • mimmistavlor skriver:

  Tror att det är viktigt att få vara ensam ibland, att bara få koncentrera sig på sig själv 🙂

 • Moa skriver:

  Hur har du gjort för att bli mer självsäker, självständig och lycklig? 🙂

 • Mae skriver:

  Har precis flyttat till Stockholm och är alldeles FÖR ensam. Jag vet vad du menar med att det kan vara bra att vara ensam ibland, men det kan ju vara ganska skönt att ha vänner och att man kan välja när man vill umgås. Hur hittade du vänner när du flyttade till Stockholm? Kan du inte berätta lite om det, värkar som att det är ganska svårt i den här staden…

  Keep up the good work!!! 🙂

  • alexandrabring skriver:

   Det var jättesvårt! Tog mig typ ett år innan jag hittade kompisar haha. Men jag umgicks en del med några frn Umeå. Så lärde jag känna andra via Ako/jobb mm! Man får kämpa lite =)

 • amanda skriver:

  Vilken härlig text Alexandra. Känner igen mig så i det du skriver 🙂 är precis så själv! Tycker det är riktigt skönt att vara ensam och göra saker själv ibland, trivs i mitt eget sällskap. Hoppas du har en skön helg med egentid <3

 • Marianne skriver:

  Jag känner ganska långt lika som du, hellre ensam än i dåligt sällskap!
  En fin text Alexandra, tack för att du delar med dig!
  Ha en alldeles härlig söndag fina <3

  http://mariannelle.com

 • Reach Your Goal skriver:

  Härligt att höra, tror också det är otroligt viktigt att våga vara ensam och kunna trivas i det, inte vara rädd för det i alla fall, sen tror jag vi alla behöver olika mycket ensamtid. Jag har inga problem med att vara ensam, har nog aldrig haft det, men jag samlar energi när jag är själv och förstod det ganska tidigt. Min hjärna går på högvarv när jag umgås med andra så jag behöver variationen med lugna ensamma stunder för att orka 🙂

 • Emelie skriver:

  Älskar när filosofen kommer fram här!

 • Härligt ibland är det så skönt att bara ha lite tid för sih själv 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *