MONDAY


Hello Monday! Vilken härlig natt <3 sovit i 9 h =) Jag vilade hela dagen igår med min kompis Vickan och åt massor. Jag har nu gått upp 3 kg och vikten fortsätter hela tiden öka. Dags att ta tag i det här med träning i veckan haha! Jag är lite väl relaxed just nu om man säger så. Dagliga promenader för välmåendet men annars är jag inte så bra på att träna, tränade inget förra veckan. I takt med att fett samlas på kroppen har jag dock blivit lite väl framtung?! Hoppas att det lägger sig när jag blir mindre vätskefylld. Känns som jag går runt med två bomber som är i vägen nu hehe. Älskar i alla fall att min aptit är på topp, så himla skönt att inte behöva pressa i sig mat. Äter när jag är hungrig och äter mig mätt. Tänker inte så mycket, bara är! Älskar den känslan och önskar att jag alltid kunde få känna såhär 🙂 Har två plåtningar inbokade framöver så det är ju bra om man har nån kontur. Får träna mage som satan innan haha! Idag ska jag sitta med nya skisser inför vintern och tänkte ta långlunch i solen. Älskade älskade måndag! Alltid lika fylld av inspiration och pepp. Livet är fan underbart och jag är sjukt tacksam att jag vaknar frisk och lycklig ännu en dag. Puss

4 reaktioner på “MONDAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR