HAMSTRING CURL TRX

hamstring curl trx-2
hamstring curl trx
hamstring curl trx-3

GOOOOOD dag från en öm Alex hahaha! Vad är grejen att jag alltid skriver om mig själv i tredje person? Man kan tro att jag har hybris hahaha, men det är bara någon konstig grej jag fått för mig att göra =) Iförrgår var det dags att TRÄNA. Första passet på  1,5 vecka och valde såklart att köra ben! Prioritering som alltid. Nu när det gått två dagar är träningsvärken som värst. Jag körde 15 reps på allt och det innebär träningsvärk för mig. Skönt i alla fall att få lite pump i musklerna. Älskar den känslan. Vaknade 06 så är lite trött. Bara sovit 5 h inatt. Igår natt sov jag ännu mindre så ska försöka somna om en stund. Här är i alla fall mitt pass:

15 x 3 Bulgarian split squat
15 x 3 Leg press
15 x 3 Hamstring curl
15 x 3 Leg extensions
15 x 3 TRX Hamstring Curl (on picture)
15 x 3 Sumo Squats
15 x 3 Jumping lunges
15 x 3 Jumping Airsquats

annons: mina sommarfavoriter, shortsen, kommer från Bring Sportswear HÄR. De ligger på 299SEK. Rekommenderar er att gå ner en storlek då de tyvärr är lite stora i storlek. Puss 

6 reaktioner på “HAMSTRING CURL TRX”

 • Sarah skriver:

  Shit, den övningen du kör på första bilden verkar brutal. Såg videon på instagram, man måste ju testa den. 😀 Men det gäller väl att aktivera magen riktigt ordentligt där då? 🙂

 • CAMILLAESI skriver:

  shortsen vad dö snygg?

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 • Filippa skriver:

  Hej bästa Alexandra!! Vill bara skicka lite pepp till dig och säga att du är grym, en jättebra och hälsosamförebild och det är så härligt (förlåt om konstigt ordval i sammanhanget) att du kan skriva när du mår bra och har flyt men sen också när det kanske inte är lika bra och du får dålig sömn osv och inte bara låtsas som att allt alltid är super. Jag har också svårt att sova när jag mår sådär halvbra och undrar om hur du tänker kring det och kanske har några tips hur du hanterar det?

  • alexandrabring skriver:

   Men vad gullig du är <3 Tack snälla du! Jag har testat att sova i soffan istället och somna till serier framför tvn, det har hjälpt mig massor. Undvik också koffein!!! Puss

 • Mathilda skriver:

  Testade detta pass för två dagar sedan och SATAN I GATAN vilken träningsvärk jag har i rumpan nu haha! Tusen tack för det! Skickar lite krya på dig-kramar och pepp också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR