DINNER WITH MY CREW

supper-3
supper-6
supper-4
supper-5
supper-7

Ursäkta färgerna på bilderna, så rött ljus så kunde inte bli bättre. MEN här är mitt Bring Sportswear crew! Bestämde att vi skulle ha en liten get-together efter jobbet igår och vilken nice kväll vi hade!!! Började på kontoret och gick genom nyheterna för hösten, sedan drog vi vidare mot Supper där vi käkade en galen middag. Jag dör för Suppers mat. Har hängt där myyyyycket i sommar och jag går alltid därifrån som att jag är i 5e månaden. Fick liksom halvsitta inatt när jag skulle sova pga åt för mycket hahaha. För första gången i mitt liv erfarar jag hur det är när man kan äta utan att det tar stopp. Skulle lätt kunna äta där igen idag dock, men det ska jag inte. Ska dra och träna mage om ett tag med Marre och försöka vara lite mer hälsosam idag =) Försöker köra tre pass i veckan nu, känns rimligt för mig nu när jag är så lat och på sommarmode. I helgen kommer min mamma hit, längtar sååååå mycket!!!

Sorry about the colors on the pictures. It was such a weird light! BUT this is my BSW crew. We had get-together last night and went through all news. After that we went to one of my fav restaurants – Supper. I’ve been there a lot this summer and I always walk out like I’m pregnant haha. Today I will have an abs workout though and try to be more healthy =) I try to stick  with 3 workouts a week now when I am on summer mode. This weekend my mother will get here, I can’t wait!! 

3 reaktioner på “DINNER WITH MY CREW”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR