PANCAKES FOR BREAKFAST

shakenmake-2 shakenmake

God eftermiddag babes! Jag har sovit jättekonstigt i två nätter, med konstigt menar jag inte ett skit. Har sovit 10 min, vaknat, varit vaken ett tag, lyckats sova 10 min till osv. Imorse var jag så trött att jag mådde jätteilla och höll på spy typ?! Stackars kropp. Det är såååååååå varmt svettas fan ihjäl! Usch, hatar när jag ej får sova. Igår var jag i alla fall på BBQ party hemma hos Marre & Marcella, det var så himla mysigt. Jättekul dag/kväll! <3 Jag tog det rätt lugnt, mamma är här så vill hinna umgås med henne mycket. Fick dock ta dagen till att försöka vila lite. Lyckades sova nån timme så nu mår jag i alla fall bättre. Det enda jag var sugen på i matväg var pannkakor. Stekte proteinpannkakor och det är sååå smidigt, blandade bara i vatten. ANNONS: vi kör just nu 2 för 1 på SHAKE-N-MAKE pannkaksmixen HÄR, perfekt om man behöver bygga upp lagret! Nyttigt (om man undviker Nutella på haha) och sjukt gott =) Nu ska jag möta mamma och kolla Pride. Kram

6 reaktioner på “PANCAKES FOR BREAKFAST”

 • CAMILLAESI skriver:

  vad trist att du inte kan sova. Jag hatar verkligen den känslan.
  Pannkakorna såg super goda ut btw

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 • Filippa skriver:

  Du verkar ha en sådan otrolig drivkraft som verkligen är inspirerande och jag tror verkligen att du kommer att komma sååå långt med den!! Men har en fråga angående det många som har sådan drivkraft brukar också varit med om mycket jobbiga saker och du har några gånger nämnt att det känns som att du levt flera liv för att du har varit med så mycket och undrar om det är något du vill berätta/skriva om eller om det är för privat? <3

  • alexandrabring skriver:

   Hej fina, tack snälla <3 Jag har varit med om mycket jobbiga saker men jag har valt att lämna det bakom mig och därför lämnar jag det utanför det jag gör nu. Kanske känner att jag behöver ventilera någon gång men just nu känns det inte som det. Kärlek och kriga på <3

 • Nikita Lindblad skriver:

  Hej fina du!

  Jag tänkte bara meddela att jag har en tävling på min blogg där man kan vinna hemmabakat, nyttigt och supergott proteingodis. Det hade varit jättekul om du ville vara med och tävla! In och kika här: http://nikitalindblad.isilife.se/2016/07/30/tavling-vinn-hemmagjort-proteingodis/

  Kram på dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *