LIPSTICK PERFECTION

mac lipstick

MAC LIPSTICK COLLECTION
Pressed & Ready, Faux, Craving Amplified

Ville bara visa mina favoriter från Mac. Det här är seriöst allt som behövs för hösten. Mac har så krämiga läppstift, får jättelätt torra läppar så gillar bara att använda krämiga läppstift. Jag är fortfarande sjukis och hemmavid, igår åkte jag på stan för att fixa lite jobbgrejer och blev helt död efteråt. Jag köpte en ryggsäck igår, det är så osmidigt med handväska till jobbet och när jag reser med dator/kamera. Ska visa den sen. Så fin!! Ni kan se den nu på min Instagram-story (?) om ni vill. Jag hänger inte med, det är så många olika sociala medier man ska uppdatera nu haha! Heltidsjobb deluxe. Blir så stressad men försöker att bara vila mig i form och bli återställd snabbt. Ska till Way Out West på lördag för jobb/nöje och måste vara pigg då. Vi hörs på en stund <3

I just wanted to show my new fav’s from Mac! All you need for your lips this fall. I am still sick =( I took a qucik trip down town yesterday and I was all out later. I bought a new backpack which you can see on my Instagram-story. I love it! Well, I need to rest and get well now. Talk to you later <3 

6 reaktioner på “LIPSTICK PERFECTION”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR