LIVSFILOSOFI 

Det finns två olika sätt att ta saker i livet.. Jag personligen älskar bakslag för det gör mig så otroligt motiverad, lite som en slangbella! Så att försöka bryta ner mig, gör mig så otroligt taggad istället. Det får liksom motsatt effekt! Jag älskar att jag är sån. När saker går trögt eller i fel riktning ser jag bara det som en extra anledning till att lägga in nästa växel. Jag blir väldigt sällan stressad när saker inte går min väg längre. Det är pga allt jag gått igenom och jag vet att allt löser sig om man lägger sina 110%. Det har verkligen gjort mig till en stark och stabil individ om man jämför med mitt yngre jag. Ibland känner jag bara shit, mitt gamla jag hade verkligen sett upp till mig! Jag försöker alltid se det ljusa i situationer och tänka rationellt och positivt. Det ger mig sån livskvalité! Jag har haft mycket tuffa saker på slutet men det lyckoruset jag har, har jag inte känt på länge. Jag är glad att universum ger mig lite hinder på vägen som en påminnelse att jag ska uppskatta vad jag har och det ger mig en chans att visa för mig själv hur grym jag är i såna situationer!!! Så anti jante men jag är jätteglad och stolt. Det här är ett kvitto för mig som visar att jag går i rätt riktning i utvecklingen som person. När allt går bra ställs man aldrig på prov, i sämre tider visar alla sina riktiga sidor och det går inte att sätta på en mask. Jag känner att jag är mogen för större steg i livet och jag ser väldigt mycket framemot kommande tid =) Jag älskar utveckling och att komma framåt. Jag är så så så peppad!!!! Ville bara skriva det. Om nån jävel försöker bryta ner er eller få er att känna er dåliga, bevisa motsatsen med dubbel kraft. Haft en väldigt inspirerande dag med grymma möten och nu ska jag snart svira om till finare kläder. Ikväll blir det jobb + en fest. Puss!

6 reaktioner på “LIVSFILOSOFI ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR