OLDIE BUT GOLDIE

att lära sig chins-2
att lära sig chins

Minns ni denna övning som jag visade? Inte jag haha! Så grym om man vill köra rygg/lära sig chins. Försöker kolla genom mina gamla poster för lite inspo. Jag är fortfarande(!!!!) förkyld. Har ju knappt sovit på hela veckan =( Så kroppen vill inte bli helt frisk. Så i helgen har jag tagit det jättelugnt och struntat i att ställa larm. Sov till 10.30 igår och 12.30(!!!) idag. Så nu skiter jag i svensk tid och prioriterar min hälsa. Vill bara vara frisk och pigg och träna. Drar ju till LA på torsdag så det är typ bra om jag fortsätter sova länge, får styra om o jobba senare. Om jag mår bättre imorgon ska jag köra ett lätt gympass. Vill inte råka gå all-in och bli helt sjuk. Meeeeeen det är fan svårt att driva en träningsblogg utan att träna haha!  Kan dock lugna er med att det kommer hända en hel del framöver här =) Nu ska jag tömma skafferiet och äta allt jag kan så jag blir frisk innan jag ska sova. Hörs imorgon babes <3

4 reaktioner på “OLDIE BUT GOLDIE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR