GOOD MORNING


Foto: Christian Fang wearing BSW news

Heeeeeeeeeej!!!!! Asså vaknade så SATANS pepp! Är typ frisk nu!!! Äntligen. Jag längtar sönder efter gymmet, efter bloggen, efter rutiner. Det har verkligen varit en påfrestning att hålla humöret på topp trots att jag inte kunnat träna. Jag har fortsatt sova sönder så jag antar att min kropp varit helt död. Lyssnar på signalerna istället för gamla Alex som hade kört massa koffein träning och jobb 🙂 I våras tror jag att jag började bli lite utbränd i samband med lanseringen. Jag har inte känt mig 100% mig efter det och inte med samma energi. Det kommer och går lite men jag har försökt strukturera upp livet att bli så enkelt som möjligt. Det har varit uppförsbacke när det kommer till mycket men nu senaste månaden börjar jag känna igen mig. Det är inte alltid lätt att jobba jämt så jag försöker vara mer ledig än innan. Det suger dock för hinner inte med allt jag vill haha! Men jag hoppas att jag är redo för nästa växel snart 🙂 Jag är ganska bra kompis med min kropp nu så jag märker direkt om det är något. Om jag sover bra, äter bra och stressar mindre så mår jag också bra. Nu vill jag bara komma tillbaka till gymmet också. Funderar på att boka in en solsemester nu i höst men jag vet inte om jag hinner. Har ni isåfall tips på var jag skulle kunna åka? Avkopplande som fan men gärna med lite cityliv! I alla fall så har jag tagit ett stort steg för mig och bloggen som kommer förenkla och göra att jag kan vara mer aktiv här igen vilket känns jättekul. Jag ska berätta mer när allt är klart! Är inte höst och nystart nåt magiskt?! Känner pirr när jag tänker på det. Galet!

 

2 reaktioner på “GOOD MORNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR