DRY SCHAMPOO: lernberg stafsing

205384-0108_1

Get it – HERE (ad link)

Eftersom jag tränar mycket (i vanliga fall) och inte orkar tvätta det varje dag, mitt hår går sönder då, jag tvättar bara det 1-2 ggr/vecka. Så använder jag mycket torrschampoo. Har testat dom flesta mellan 50-400:- och det här är mitt absoluta favorit. Det är också ett svenskt märke och jag älskar att stödja svenska märken =) Det ger i alla fall lite stadga och volym också, jag gillar när man får lite formbart hår. Brukar använda det mycket när jag  lockar håret (dom typ två gångerna per år haha). Det är i alla fall ett tips från mig till er som inte heller palla tvätta håret hela tiden! Nu har jag suttit hemma och jobbat hela kvällen istället för att gå ut en sväng som tanken var, och jag känner mig såååå nöjd med det beslutet. Vila, äta, jobba. Idag körde vi produktfotografering på pt 1 av höstkollektionen för Bring Sportswear också. Iiiih så spännande!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR