LA TOMORROW

Alexandra Bring  airport-2
Alexandra Bring  santa barbara beach
Alexandra Bring  santa barbara beach-8
Alexandra Bring  mastro's ocean club-8
Alexandra Bring equinox ako rahim-4

A couple of pics from last year! 

Den numera årliga trippen, tredje året i rad vid den här årstiden som det är dags för LA. Lite annorlunda uppsättning i år, åker med mina tjejer <3 Det är jag, min syrra och Emma som drar iväg. Vickans BFF och en barndomsvän Maja bor även där så vi ska hänga med henne. Det är jobb och nöje tillsammans = det jag ä l s k a r med mitt jobb, jag kan ta med så mycket! Så förbered er på mycket från LA land i dagarna haha. Jag har sett framemot det här hela sommaren så det känns lite knäppt att det är så nära nu.. Inte ofta vi lyckas få ihop våra scheman 🙂 Ska bli jättekul att fotobomba och börja nya blogglivet i lite nya miljöer. Om vi hinner ska vi besöka Universal, ni kanske inte vet det om mig men jag är världens Harry Potter-fan och det finns ju nu The Wizarding World Of Harry Potter, jaaaa ni kan kanske förstå min pepp får rysningar hahaha! Nörden inom mig lever. Läste sönder böckerna som liten och håller på se om alla filmer nu.

8 reaktioner på “LA TOMORROW”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR