BSW – BIKER TIGHTS

bring sportswear biker tights-2
bring sportswear biker tights-3
bring sportswear biker tights-4
bring sportswear biker tights-5
bring sportswear biker tights-6
bring sportswear biker tights

Collab with Bring Sportswear: Wearing Bring Sportswear Grey Biker Tights 

Haha sorry för bildbomben, fick sån beslutsångest! Här presenterar jag ett par av mina FAVORITER från höstkollektionen part 1! Så jävla coola. Fick en bild i huvudet av ett par tights och sen lyckades jag få ner skissen, få fram dessa. Så nöjd med slutprodukten. Dessa kommer även i helsvart 🙂 Wieee! Om 2 veckor hoppas jag att ni är redo 😉 Nu är jag i alla fall vaken i LA-land.. Sov till kl 09 så det var helt perfekt!

Nu är det dags för work mode. Lyckades alltså övervinna min jetlag på en gång, helt otroligt. Det betyder dock att jag kommer DÖ hemma sen haha. Har försökt planera upp hela helgen så att jag måste vara vaken på svensk tid. Lite slitsamt för kroppen med alla omställningar och flängande men ändå värt det. Så motiverande att byta arbetsmiljö! Också kul med nya bloggisen. Efter 3 år på samma företag kände jag att det var dags att göra något nytt, och nu har jag börjat jobba med ett företag som heter Tourn. Jag kommer få en hel del hjälp för att hinna hålla igång allt vilket känns grymt! Min mardröm är att stå stilla och jag kände att jag behövde ny motivation här.

Finally! Translation: Sorry about all pics, I could not choose. And here’s my FAVS from part 1 in the new collection for Bring Sportswear. So cool! I got an idea – put it to paper and this is the result! So satisfied! They will also be available in all black. Wie! I hope you’re ready in 2 weeks. 

Now it’s time for work! I won against the jet lag and I am already in LA-time 😉 Well, welcome to my new blog to my international readers. I will now be back with more updates, translations and give the blog some new love. I am finally motivated again and I will get help from my new partner Tourn to grow. Now it’s time for work! Talk to you later. X

2 reaktioner på “BSW – BIKER TIGHTS”

  • Aaron skriver:

    You went to the best coast for this particular weekend, Hermine is ruining the whole weekend for pretty much the entire east coast. We’re having absolutely perfect weather though in the Midwest. Have fun in LA, be careful if you’re driving around, it’s pretty crazy when it’s Labor day weekend when everybody hits the road for the last summer break.
    Thanks for the perfect translation btw and you look great in the tights Alexandra!
    <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR