ETT INLÄGG JAG ALDRIG TRODDE JAG SKULLE SKRIVA..

downloads3

6-7 kg. Är vad som hänt sedan jag överöstes med kommentarer om att ”ewwww du är för smal ät för fan”. FÖRSTÅR NI, hur sjukt det är? Vilket litet viktspann det är att gå från ”anorektisk” till ”tjock”? Alltså det är ju helt sjukt? Stackars unga tjejer som växer upp i detta klimat! Så alltså för att jag ska vara ”lagom” borde jag gått upp 3,5 kg haha, det gör jag typ på en pannkaksbuffe hehe. Det här är alltså kilon jag lyckats lägga på mig under sommaren för att jag ätit lite onyttigare och inte kunnat träna som vanligt. Kilon som jag älskar kan dock tilläggas.

Det jag ville med den här posten är inte att någon ska kommentera vad dom tycker, jag vill bara visa hur sjukt lite som krävs för att några idioter ska kommentera sånt här, det är tyvärr inte den första. Jag trivs jättebra i min kropp oavsett så det handlar inte om det. Jag vet att många inte trivs i sina kroppar, på grund av kommentarer som den ovan som är vardagsmat i sociala medier. Jag har verkligen slutat bry mig om hatet som ramlar in, jag reagerar inte ens vilket är skönt men det gör det inte ok. Det här var jag tvungen att dela för att visa er vilken konstig mall som finns i samhället och varför man inte ska lyssna.

Så många faktorer kan enkelt göra så att man går upp eller ned några kilon hit eller dit. Det är verkligen ingenting att stressa över. När det går till en nivå att det är ohälsosamt, så borde man se över sina vanor. Dvs kraftigt underskott/överskott av kalorier under en längre period.

Om ni får såna här kommentarer så blockera bara användaren och rapportera kommentaren. Det är lätt att vara elak bakom en skärm och jag förstår att många tar illa vid sig då det ofta är väldigt elaka kommentarer. Men kom ihåg- om en person anstränger sig för att göra en fakeanvändare (eller kommentera från sin egna, vet inte vad som är värst) och går in på din profil, kommenterar något för att du ska känna dig dålig och må dåligt för att själv må bättre. Vem tror ni egentligen mår dåligt? Jag tycker synd om personer som känner behov av att skriva sånt här. Jag önskar att dom la sin tid på att jobba med sin egen självkänsla istället.

Nej, nu positiv energi istället. Måndag och solen skiner!!! Vi hörs senare <3

Edit: Blurrade killens namn, tanken är inte att hänga ut honom, ville bara visa ett exempel!

34 reaktioner på “ETT INLÄGG JAG ALDRIG TRODDE JAG SKULLE SKRIVA..”

 • Alva skriver:

  Herregud vad sjukt!!! Tur att du är så stark och verkligen bra att du belyser det här ämnet! Boss woman<3

 • Nikolina skriver:

  Men what?! Själv ser jag knappt att du gått upp.. Tycker du är lika fin och snygg som alltid! 🙂 Och tur att du är så stark som du är och inte bryr dig om idioter som försöker trycka ner dig. Jag tycker verkligen att du är sten cool och en grym förebild!

 • Jessica skriver:

  För mig som idag är frisk men har varit sjuk i anorexi i över 12 år (jag är 25 år idag), varit i lagd både på intensiven och anorexikliniker i omgångar så är ett sånt här inlägg SÅ viktigt! Det är ju helt omöjligt att falla alla i smaken, både utseendemässigt och med ens personlighet, så jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan skriva en sådan sak till en annan människa? Du verkar i alla fall ha en otroligt sund inställning till kropp, mat och träning och det är en stor anledning till att jag och säkert många andra följer din blogg. Du gör ett väldigt bra jobb, tack för att du skriver och delar med dig av ditt liv!

 • M skriver:

  VIlle bara säga detta. När jag så dina snaps från LA där du skrev + 6-7 kg lr vad det nu var. Så tänkte jag då kommentera på bloggen att dom +6kg sitter riktigt fint på dig, men glömde. Sorry om det låter helt idiotiskt men du såg lite kurvigare/fylligare (på alla de rätta platserna :P) ut helt enkelt, RIKTIGT SNYGG:) Inte för att du var ”för smal” innan, hur man nu är det. Och förstår inte heller hur man tycker att du är för smal. Du har väl aldrig varit skin och ben, utan alltid varit vältränad.

  Äsch jag vet inte ens själv vad jag vill få fram av denna kommentaren. Du har alltid varit sjukt snygg och tyckte helt enkelt att du såg riktigt bra ut med +6 kg, inte något negativt överhuvudtaget. Så länge man mår bra och är glad är det viktiga, att någon sitter och spyr ut sin egen osäkerhet över en ska man alltid skita i.

  Aja hoppas du förstår vad jag vill få fram. Ha en bra dag!:)

 • Jörgen skriver:

  Tjock? Du är ju inte i närheten av att vara tjock. Tror dom flesta killar skulle vara stolta om dom hade en tjej som hade en sådan figur som du har. Så glöm alla tråkiga kommenterar och bara ta åt dig av dom bra. För det är lite som du säger. Mår man själv bra inombords så sprider man glädje. Men mår man dåligt så smittar det av sig på ens personlighet. Dom som skriver mindre positiva kommenterar mår förmodligen dåligt inombords. Så man kan bara tycka synd om dom. Så kör på med det du trivs med och tycker är kul 🙂

 • Tea skriver:

  Jag VET. Jag har också märkt det att om folk tycker man ser normal/bra ut vid en specifik vikt, så tycker DE att man är mager om man väger 5 kilo mindre och fet om man väger 5 kilo mer. Det är sjukt. Folk fattar inte hur litet viktintervall de vill att man ska vara i för att slippa kommentarer.

  Du ser (sjukt) bra ut, men det hoppas och tror jag att du redan vet. Ha en bra dag!

 • Diana skriver:

  helt sjukt, jag tycker att de här kilona klär dig enormt fint och bra!!!

  • Beundrare skriver:

   Alexandra, du ska absolut inte bry dig om vad folk skriver. De som skriver onda saker om dig är människor som är svartsjuka. De vet att de inte kan få din fina kropp då måste de skriva neggativa saker för att få dig att må dåligt. Sådanna kommentarer ska du blunda för och fortsätta med det du är bra på.
   Jag tycker att du har en jätte vacker kropp, att du går upp ett par kilo gör dig ännu vackrare ska du veta. Dig skulle jag absolut vilja dejta 🙂
   Keep up the good work.
   Kram

 • Jess skriver:

  Du är så sjukt stark och en grym förebild! Bra att du inte tar åt dig, dom kilona har verkligen satt sig fint på dig och du ser fräschare och snyggare ut än någonsin.
  Huvudsaken är att du mår bra ?
  Längtar tills din nya träningskollektion kommer ut ☺️ Girl power <3

 • Joan skriver:

  Du var fin då och du är fin nu.
  Är tightsen ( gråa) stora eller små i storleken? Jag har vanligtvis storlek XS.
  Tack!

 • Matilda Berlin skriver:

  Så sjukt bra skrivet! Jag förstår inte hur det kan vara att världen är så vrickad, för det är den verkligen! Alla styrkekramar till dig!

 • h skriver:

  Syns inte ens att du har gått upp, du ser lika bra ut som vanlig 🙂 6 kilo hit o dit, du ser ju fortfarande smal ut ( inget dåligt med det)

 • Cassandra skriver:

  Så onödig kommentar och jag förstår mig verkligen inte på människor som lämnar såna idiotiska kommentarer! Följt dig sedan du startat bloggen och du är alltid lika fin! Spelar ingen Roll om du gått upp eller ner i vikt så länge du mår bra så! xx ?

 • Diana skriver:

  Så jäkla trist… 🙁 verkligen så less på all jäkla viktfixering.

 • :) skriver:

  Riktigt klädsamma +6 kg som jag bara tror att du mår bra av 🙂 En riktig pingla!

 • Petra skriver:

  Du är jättefin oavsett <3

 • Amanda skriver:

  Hade inte sett att du gått upp om du inte sagt det. Det är FINT, och kanske behövdes? Säger inte att du var för smal, du var jättefin och sund ”innan” oxå. Och du har fått dina 6kgn på rätt ställe, en kropp många tjejer och killar hade dödat för att ha. Hoppas du lyckas behålla dina extra kilon! Det mår du nog bra av!!

 • Monika skriver:

  Fantastiska du…jag har äntligen lärt mig att inte bry mig om att andra olyckliga människor tycker att jag är för smal…gjorde ont när jag var yngre men nu är jag tillräckligt stark för att inte bry mig och inse att problemet inte gäller mig och min vikt egentligen.

  Mer kärlek till alla hade gjort alla till lika trevliga människor som du!
  Fortsätt sprida glädje!
  /Monika

 • Morteza skriver:

  Va? Du är snyggare än någonsin. Bara kör. : )

 • Anna skriver:

  Oavsett viktuppgång eller ej, vem kommenterar sådär! Det är osäkra människor som skriver så, de känner sig inte nöjda med sig själv och känner då ett behov av att trycka ner andra människor.

 • Christian Selberg skriver:

  Jag slår vad om min baks existence att det är antingen A en han/hon med troll-iq som egentligen vill dejta dej men inte vågar försöka fråga ens och därför skriver sådär. Eller så har han/hon så dåligt själv förtroende att han måste trycka ner andra för och må bättre.
  Bara patetisk. Du är jäkligt snygg som du är, och strålar av själv förtroende. ;D

  och ja hade dejtat dej gärna men tror inte jag skulle få ett ja im realistic so. 😉

 • CAMILLAESI skriver:

  fy så hemskt, varför har folk behov att vara så taskiga på nätet ens. Har aldrig fattat det

  Hoppas att du hade en bra måndag trots den fula kommentaren

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 • Hedvig skriver:

  Vilken powerbrud du är och en grym förebild.:) Det är ju helt sjukt att folk lägger så extremt mycket av sitt liv, energi och tid på detta med att kommentera andra människors jäkla kroppar. Haha det är nästan skrattretande om det faktiskt inte vore så att kids växer upp och tror att det är så här man behandlar varandra och de bara utifrån ens utseende..:( vi är vuxna och jag är glad över att du ryter ifrån, det här är sjukt.

 • Paulina skriver:

  Bry dig inte, det handlar inte om vikt…. Vad man än väger eller hur man än ser ut, kommer det tyvärr alltid finnas tragiska olycklig människor som försöker trycka ner andra för att få andra att må lika dåligt som dom själva.
  Vi alla människor som är vänliga får hålla ihop och vara glada att vi inte tillhör dom få procent som är elaka
  <3

 • Michelle skriver:

  Trots att du har en träningsblogg där du visar upp din kropp och resultat förstår jag inte behovet av att kommentera varandras kroppar. Tycker generellt man borde sluta med det. Det finns inget rätt eller fel. Men det är skönt för dig att du trivs bättre där du är nu, det är de viktigaste!

 • Ahab skriver:

  Måste erkänna att jag inte ens hade hört talas om den här bloggen innan jag loggade ur Hotmail häromdagen och blev brutalt click-baitad. Men när jag läste det här inlägget blev jag så arg att jag sporrades till kommentar.

  Det här handlar inte om någon som har skeva skönhetsideal. Det här är någon som försöker att kontrollera dig genom att få dig att må dåligt, precis som i de flesta andra fall när folk är nedsättande om kvinnors utseenden. Med andra ord är det den sämsta sortens människa som påstår att du är tjock. Vettiga människor har bättre saker för sig än att söka upp främlingar på sociala medier bara för att ta sig tid att vara elaka mot dem. Istället har vi alltså att göra med någon som har ett intresse för dig och som är beredd att investera sin tid i att försöka få dig att göra som han (för det är nästan alltid en han) vill.

  Så alla ni kvinnor som får hemska kommentarer om era utseenden, tänk på att det är idioten som häver dem ur sig som det är fel på, inte ni själva. Låt det inte heller påverka era självförtroenden för det enda som har hänt är att ni har råkat ut för en idiot och det händer oss alla på ett eller annat sätt. Är man lite mer public som Alexandra verkar vara så drar man bara på sig fler idioter.

  Kanske är klen tröst men jag är själv man och vare sig jag eller någon i min förvisso lilla bekantskapskrets skulle någonsin få för sig att vara otrevlig mot främmande utan VÄLDIGT bra anledning. Det jag vill ha sagt är att jag är övertygad om att de flesta människor ändå är vettiga även om det kanske inte alltid verkar så.

 • Anders skriver:

  Jag blir mest nyfiken på vad det är för topp och byxor. Skit coola!

 • mimmistavlor skriver:

  Sån idiotisk kommentar! Kan man inte säga nått snällt eller konstruktivt kan man hålla käft.

 • Rebecca skriver:

  Du är SKIT snygg i ditt jag du är i just nu. Du rockar på alla sätt!

 • Lars-Olof skriver:

  En vacker kvinna (kvinnokropp) eller en vacker segelbåt kan man inte få nog av.
  Du är det vackraste jag någonsin sett!!!!

 • Julia skriver:

  Du är ju skitsnygg och ligger fortfarande i kategorin för ”smal” xD

 • Kristina skriver:

  Läste en artikel om dig och gick in och läste i din blogg.

  Jag blir mörkrädd över hur elaka människor kan vara. Det är DOM som spär på vad som är dåligt, inte DU. Dom skapar idealen med sina kommentarer.

  Dom måste börja med sig själva inte klanka på andra.

  Du är jättefin tjejen, dom som klankar ner på dig har mycket problem med sig själva, förmodligen orkar dom inte ens upp ur soffan själv och tror man får en sån kropp gratis utan hårt jobb.

  Och vadå dålig förebild? en person som tränar, äter rätt, visar upp resultaten av det man får med hårt jobb det är vad jag kallar en bra förebild för andra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR