BAD SKIN? VIDEO

Hej babes! Försöker filma varje dag för att vänja mig vid YouTube haha! Det känns fortfarande lite knäppt att filma sig själv. Jag hatar att prata engelska i videos men eftersom jag alltid pushar mig själv så ska jag tvinga mig att göra det tills det inte känns jobbigt längre =) Har även tyckt att det känns jobbigt att visa mig när jag inte känner mig 100 (orkar väldigt sällan fixa mig till vardags), men kände ba att äh, jag ska fan visa mig själv inte en fasad! Fick en kommentar om det på träningsvideon, att det är skönt när jag är helt rosa och det känns ”äkta”. Ska försöka fortsätta i det spåret så började filma direkt jag vaknade.

I alla fall, jag har haft en riktigt kaosig hy sen alla USA-resor och det var dags för min superduperkur! Det här klår fan allt. Hemmaspa = winning! Sitter här och känner mig len som en babyrumpa nu. Perfekt start på denna dagen, ska äta lite mat sen röra mig mot kontoret. Så taggad på liiiife! Puss på er

Hi babes! I try to film everyday to get used to YouTube haha! It still feels a bit weird to film myself. I hate speaking english in my videos but since I always try to push myself I will force myself to do it until it feels good =) I also felt like it was hard to show myself when I don’t feel 100% (I rarely care about my looks on everyday basis), but I felt like, whatever, I will show the real me and now a shell! I received a comment about that on my workout video, that it’s nice to see me ”real”, pink and sweaty. I wanna keep that feeling so I started filming when I woke up. 

Anyway my skin has been chaos since all the US trips and it was time for my super duper skincare! This beats everything. Home spa = winning! I am so smooth now. Perfect start of my day, I will have som food and get to the office. So excited about liiiiife! x

2 reaktioner på “BAD SKIN? VIDEO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR