LA BOUND

los-angeles-4
los-angeles-5
los-angeles-6
los-angeles-7

Lite snaps jag inte har postat från LA! Jag ska boka flyg idag inför nästa besök. Dagen efter en resa är jag alltid lite lite low och lonely. Älskar ensamtid men ikväll känns det lite tomt. Hade så mysigt med min Jampan, saknar henne redan <3 Loki håller mig sällis dock. Bästa! Det är så himla mörkt ute, tror det bidrar =) Har i alla fall tänt ljus, har på min favoritmusik och sitter och jobbar medan jag tvättar en maskin. Superkvinnan är tillbaka haha! Skönt med energi.

Imorgon ska jag gå igenom typ 20 samples, kommer ta sin tid! Jag gör en video varje dag nu i veckan, men jag vet inte riktigt vad jag ska filma imorgon som går snabbt mellan bergen av jobb. Säg till om ni kommer på en bra rubrik/nåt ämne jag kan prata om! <3 nä, nu ska jag kolla flyg, sitta med bokföring och sen börja redigera en video och försöka sova innan kl blir 00. Dvs nu! Haha, blir nog lite senare 😉

Some snaps from LA! I will book a new ticket today. The day after a trip I am always a bit low and lonely. I love alone time but tonite it feels a bit empty. I had such a good time with Jampan, I miss her already <3 Loki keeps me company though. Best! I’ve got candles, my fav music and work at the same time as I am doing my laundry. Super woman is back haha! Good with some energy.

Tomorrow I will go through like 20 samples. I make a video a day this week, but i don’t really now what I will film tomorrow.. Let me know if you know a good caption that I can do between work! <3 Well, now I have to check flights, start editing a video and try to sleep before NOW haha, I guess I will be in bed later 😉

9 reaktioner på “LA BOUND”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR