ONE FULL VLOG: VIDEO

Ok om ni har 10 min över så kan ni alltid kolla min vlogg! Jag tvingade mig att filma allt igår haha asså gud vad obekvämt men roligt också. Lite svårt att leva ut personligheten på engelska dock, men det blir väl bättre. Bokade precis LA (yes!!!) och där kommer det kännas bra att göra allt på engelska 🙂

Jag försökte somna tidigt igår men somnade typ 1.30 så var rätt trött imorse.. Har suttit och fixat med videon i några timmar på kontoret. Kände för att jobba härifrån tidigt, så jag kan gå hem och fortsätta sen. Ska på bio ikväll med Mimmi och ser så mycket framemot det, har inte varit på bio på typ ett halvår? Vilodag idag, nu när jag tränat tre dagar så får jag kalla det vilodag igen 😉 Nu ska jag äta, vi hörs sen <3

Ok if you have 10 minutes without anything you can use it for my vlog!  I filmed everything even though it felt so akward but also fun. I have a hard time being myself when I speak english, but I guess it will get better over time. I just booked LA (yes!!!) and it will feel more natural to speak english over there 🙂

I tried to fall asleep early yesterday but I was up until 1.30 so I was pretty tired this morning. I’ve been working a couple of hours with this at the office. I felt like working from here early, so I can continue at home later. I will go to the cinema tonight with Mimmi and I really look forward to it, I haven’t been to a movie in like 6 months? Rest day today, and I am allowed to call it rest day since I have been working out three days in a row 😉 Now food, talk to you later <3 

15 reaktioner på “ONE FULL VLOG: VIDEO”

 • rebecca skriver:

  Very nice getting to know you like this. You do good!!!

 • karoline skriver:

  You got the cutest face and your body look soooo good now!!!

 • Valeria skriver:

  Hi Alex! I am the same girl who asked for you to keep up your routine of posting vids and i forgot to thank you to speak english. I am italian and the only way to understand you is when you vlog in english! So thank you again! I am at home with no job and have a health issue that’s scaring me a lot so I have a huge amount of spare time to spend trying to stay motivated and away from tv all day and your youtube channel and your blog really do help me so much! You’re genuine, true and the only fact that you’re not trying to find your best angle while recording makes you one of the most great person on youtube. If you’ll ever be in Rome I really like to meer you! Have a nice day! ?

 • isa skriver:

  Kul med vloggar! Hade varit jätteintressant och se en där du pratar mer i detalj om hur det går till när man har ett eget klädmärke och designar kläder! :=)
  Undrar också var dina kläder tillverkas nånstans? Tänker mest när det gäller arbetsförhållanden osv. Känns som du är en omtänksam person o att du inte skulle stödja dåliga arbetsförhållanden men samtidigt är dina träningskläder rätt så billiga så undrar hur det går ihop?

 • paoo skriver:

  jätte kul om du gör videos! jag gillar inte att läsa långa texter..
  men bara följa med i vardagen skulle jag tycka vara kul, när du sminkar dig och bara sitter och pratar,lagar mat, shoppar , ute och går, hänger med vänner, pratar om problem och saker som händer dig. jaa tycker de mesta är kul haha…lättroad kanske..

 • Helena skriver:

  Grym vlogg:). Vad heter låten?;)

 • Hannah skriver:

  You are so cute and charming! Your English is actually very good and more often than not, I find non-native English speakers actually express themselves better than a lot of native English speakers. You should be proud of yourself! Thank you for sharing bits of your life, your sense of humor, your sweet pets. Cheers!

 • nelly skriver:

  Hej! Har du visat bilder på din lägenhet än? Behöver inspo så gör gärna det 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR