GET TO KNOW ME TAG: video

Filmade aldrig igår så dagen har spenderats med film, klipp, blogg HELA dagen! Det tar sån otrolig tid haha! För er som inte gillar videos så kommer jag snart bara lägga upp typ 2-3  i veckan och inte varje dag 🙂 Ska testa i en vecka bara, kul grej med en video per dag men väldigt tidskrävande. Måste nog köpa en extern mic, ljudet är inte jätteskönt att lyssna på i denna.

Jag ska alldeles strax ta en promenad mot Odenplan för att inhandla lite helggott! Ikväll är det Harry Potter-kväll så jag är riktigt taggad =) Jag och Johanna har snart sett om alla filmerna, vi har värsta traditionen och vet exakt vad vi ska köpa. Kommer bli tråkigt sen när dom är slut. Vi kanske får kolla en gång till. Men nu måste jag ut och få frisk luft, håller på bli galen efter en dag framför skärmen. Puss ha en skön fredagskväll!

I never filmed yesterday so I spent the day with film, cut and blog the whole day! It takes so much time haha! For you who doesn’t like videos I will only post about 2-3 a week and not every day 🙂 I just try it for a week. The sound isn’t that good so I think I have to get an external mic. 

Now I will go to the store and get some goodies for the night. It’s Harry Potter night and I am excited =) Me and Johanna has almost watched them all again and we even have some routines for our nights. It’s gonna be empty without them. Maybe we have to rewatch them all again. But – now I need fresh air, I am about to loose it in front of this screen. Kisses and hugs and have a wonderful friday night! 

10 reaktioner på “GET TO KNOW ME TAG: video”

 • Natalia skriver:

  You’re doing well Alex with your vlogs! Sorry to hear that you and Ako split.

 • Ana skriver:

  You are super cute Alex! I like watching your videos, I can see more of your personality than what you show on instagram, and I like how you are, I feel you are very similar to me. I would like to see more videos of workouts and also of what you would eat in a day, or what would be ideal to eat.
  I also love your workout clothing line:) I only wish that the shipping to Spain was cheaper..
  Anyway, keep the good work! My best wishes to you! 🙂

 • Emily skriver:

  Hej Alexandra!
  Måste bara börja med att säga wow vilken inspirerande kvinna du är! ?
  Och så kul att du adopterat Loki ifrån hundarutanhem. Våran staff kommer också därifrån. ? #doglove

  Va kul att du gör videos de ska du ha creed för!
  Jag tycker du förtjänar att må bäst!
  Och jag känner igen mig mycket i dig. Jag har nyligen varit hos en psykolog för första gången i mitt liv. Mina bäst investerade 200kr. Alla tjejer borde gå och prat av sig för vi har alldeles för stor press på oss.

  Kram Emily

 • helene skriver:

  Var har du köpt dina glasögon någonstans? SÅ snygga!

 • Emma skriver:

  Hej! Vart har du köpt dina köksstolar? Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   På den sämsta sidan jag handlat på, väntade över 4 månader på dom efter leveransdatum, och alla skruvar saknades två ggr! Haha! Dom är fina men ej värt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR