BRING SPORTSWEAR BABES

(detta inlägg presenteras i samarbete med Bring Sportswear)

leg-day_-2

Viktoria wearing: Biker Tights / Mesh Sweater 

leg-day_-3
leg-day_-5

I am wearing Mesh Tights / Long Sleeved Tee

leg-day_-6

leg-day_-7
leg-day_

Hej fina ni! Vaknade kl 08, så 4 h sömn inatt. Haha, asså jag kan typ bara sova varannan natt? Jag är dock pigg så ska inte klaga, förhoppningsvis kan jag somna i god tid ikväll =) Tycker det är skönt att gå upp i tid på helgen så det inte blir lika tungt imorgon. Älskar söndagar, har faktiskt inte planerat något alls idag. Jag ska fortsätta tvätta och fixa här hemma, har flängt så mycket på slutet så det är lite kaos, blir så stressad av kaos hemma.. I alla fall, här kommer gårdagens benpass:

Hi babes! I woke up at 08, that means 4 hours of sleep. Haha. I am still feeling great though so I hope I can sleep tonight instead =) I love waking up early during weekends so monday won’t be as hard. I also love sundays. I haven’t planned anything at all today. I will continue with my laundry and the chaos at home. Anyway here’s the workout from yesterday: 

3 x 8 back squats 
3 x 8 front squats 
3 x 8 hip thrusters 
3 x 8 gyn chair (hehe)
3 x 8 leg extensions
15 jumping air squats

4 reaktioner på “BRING SPORTSWEAR BABES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR