NIKE’S

ni112b0cb-q1112-1-001

GET THEM – HERE (annonslänk)

Ok jag har fått sjuuuukt mycket frågor om dom svarta skorna jag typ bor i nu haha! Det är dom SKÖNASTE skorna jag ägt i hela mitt liv. Min syrra tipsade mig om dom och jag är så glad för det. Jag ska köpa ett par vita nu också (dom var slut i size i butiken). Det är alltså bara fakesnören så man glider ner foten i dom utan ansträngning haha, och dom är så brutalt sköna att gå i. Jag är lat och älskar enkla saker så dom här passar mig perfekt =)

Haha, jag vet inte om jag sagt det någon gång men jag fick aldrig lära mig de & dem i skolan, så skriver alltid dom för att safea. Jag har jättelätt för svenska i övrigt men just den lektionen måste jag ha missat… Norrlänning som man är vet jag heller inte skillnad på var och vart, eftersom vi alltid säger vars! Jaja, sidospår 😉 Ville bara lägga ut skorna då många frågat. Hörs sen babes. Puss

Ok I got so many questions about the black sneakers I almost lived in lately! I will buy a white pair as well, they were out of stock. It’s not real laces, you just slip your feet into them. I am lazy so I love it! =) Talk to you later. X

12 reaktioner på “NIKE’S”

 • Josse skriver:

  Ett tips angående de och dem; säg meningen du ska skriva, men säg ”vi” och ”oss” istället för ”dom”. Passar det bäst att säga ”vi” ska det vara ”de” och passar det bättre med ”oss” ska det vara ”dem”. Det går även att använda subjekt och objekt men det blir krångligare…
  Det går även att byta ut med engelskans ”they” och ”them”, samma princip som ovan.
  Hoppas det kan vara till hjälp!

 • Katarina skriver:

  Bra Alex att du skriver ”dom” när du inte vet. Det är så otroligt tröttsamt att läsa ”dem” när det ska vara ”de”. Tipset du fick ovan är jättebra.

 • Haha, jag är likadan med de och dem! Skriver också dom, lättast så 😉 Skitsnygga skor för övrigt! Och låter ju hur smidigt som helst att bara kunna glida i 😀

  / På min blogg skriver jag främst om min viktnedgång (från 108 till 90kg so far, ner till 70kg ska jag!) men även om sorg efter att ha förlorat pappa och vän, mediastudier och våren som jag ska spendera i Aussie! Kika gärna in. 🙂 Kram!

 • Pernilla S skriver:

  Jag har inte heller lärt mig de/dem, och så hatar jag ”dem” så därför blir det alltid ”dom” 😀
  Men ska väl försöka tänka på tipset du fick här i kommentarerna, haha. Och ja, jag håller med om norrlänningar och våra ”vars” 😉

 • Nicholas-Sebastian skriver:

  Från och med 1998 års utgivning av Svenska Akademiens ordlista finns dom med som uppslagsord. Så du är good to go. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR