VLOG 2: VIDEO

Här har ni dagens video! En videoblogg från i fredags (igår hehe) =) Jag satt och höll på med denna enda sedan jag kom hem från gymmet, sen kom Johanna hit och vi gjorde tacos. Var så hungrig så glömde helt bort att blogga!! Vafan, sorry! Så dagens blogg kommer såhär 02.30 😉 Vi såg den sista Harry Potter-filmen. Känns lite tråkigt eftersom vi haft en så nice sommar med våra HP-kvällar. Näst ut blir nog att se om alla sagan om ringen istället. Mysigt! Postar lite från dagens pass imorgon, filmade också (såklart haha) så ska lägga ut det med. Vi hörs imorgon fina, hoppas att ni sover gott <3

Here’s the video of the day! A video blog from this friday =) I just got done with the video and then Johanna came to my place and we did tacos. I was so hungry so I forgot to blog haha!!! What the f.. Sorry! So, the post is now up 02.30 😉 We watched the last Harry Potter-movie. It was a bit sad since we had this as a summer routine. Next up is all the Lord of the rings movies. Anyway I will post from my workout tomorrow and also a new video since I filmed at the gym. Talk to you tomorrow and sleep well <3

5 reaktioner på “VLOG 2: VIDEO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR