MONDAY MODE

Såhär började jag min vecka! Hos världens bästa Marre på inspelning, fick håret fixat och känner mig redo för en ny vecka 🙂 Gillar lite mörkare hår på hösten! Älskar att hänga på Bangs. Skulle nog hänga där ännu oftare om jag inte jobbade jämt haha.

Jag har haft världens skönaste dag idag, behövde verkligen det efter att ha jobbat 12 h dagar i helgen. Jag sov jättedåligt inatt igen så det är nog därför jag är död. Men ikväll – då måste jag kunna sova haha. Så trött som jag är nu. Ska filma till YouTube sen varva ner och lägga bort datorn. Blir alltid så övertaggad på jobb annars 😉

This is how I started my week! At my best Marre for fiming. He got my hair done and I feel ready for a new week 🙂  I like it a bit darker when it’s fall! I love being at Bangs.

I had the best monday, I really needed it after a weekend with 12 h work days.  I slept bad last night again so I guess I am tired because of that. But tonite – I will sleep. I will do a YouTube video and then stop working and put away the computer. I always get too excited when I work 😉

13 reaktioner på “MONDAY MODE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR