ALL THAT I WANT

pancakes

I lördags käkade jag och Vickan på Mocco efter träningen, det var såååå gott. Cravar pannkakor så mycket haha! Kanske slänger ihop proteinpannkakor sen =) Jag tog en sovmorgon imorse då jag sovit så dåligt i veckan, trodde jag ställt larm men vaknade 09.20. Är väldigt utvilad idag i alla fall hahaha!

Ber om ursäkt för den uteblivna videon igår, jag var så himla himla död så jag valde att lyssna på kroppen. Tog det lugnt, åt mat och kollade på tv. Det händer typ aaaaldrig. Jag jobbar alltid varje kväll. Det känns konstigt när jag inte gör det. Men jag tror att man måste stänga av ibland och ta det lite lugnt för att ladda batterierna. Idag är jag back on track! Suttit med provkommentarer sen jag vaknade för kommande produkter. Nu ska jag äta och fortsätta jobba, hörs sen! <3

Me and Viktoria had food at Mocco after our workout. It was yummy! I crave pancakes so much haha! Anyway I slept until 09.20 today, crazy but well-needed. I finally feel like a human again hahaha! 

I am sorry that I never posted the video yesterday. I was way too tired so I listened to my body and rested. I never take it easy on a night, I always work. It felt weird haha! But sometimes it’s important to just shut it off and relax. Today I am back on track! I’ve been working on comments with samples for upcoming products. Now food and then I will get back to work. Talk to you later <3

2 reaktioner på “ALL THAT I WANT”

  • Eleonore skriver:

    Hej Alex! Kanske en liten annorlunda fråga men hur gick du tillväga med kontantinsatser, bostadsrätter osv när du flyttade till Sthlm från Umeå? Sthlm är ju ändå Sthlm. Du är grym ❤️

    • Alexandra Bring skriver:

      Jag fick hjälp med min första insats, som tur var kom jag in i branschen när priserna fortfarande var humana. Behövde bara lägga 10% på den tiden också. Efter det har jag gjort bra affärer på mina lägenheter och därför kunnat jobba mig uppåt! Kram och tack!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR