SHES BACK

Hej babes! Ledsen för sen uppdatering. Idag träffade jag Hannah på lunch eftersom min andra lunch blev inställd så orkade jag inte vänta tills imorgon innan vi skulle ses =) Vi drog till Sthlm Brunch Club och ja, man kan ju säga att jag unnade mig.. Mår fortfarande lite illa! Så himla gott. Ikväll ska jag på en middag och bio (suicidal squad, har ni sett den?) med Johanna, är typ sugen på en sallad och morotsstavar hehe..

Drar till Paris nästa vecka och veckan efter det är det LA igen, så  jag har en del fix innan det minst sagt! 🙂 Sov ganska dåligt inatt så försöker vara produktiv trots att jag är död. Imorgon ska jag äntligen träna, det brukar ge mig energi! Nu ska jag fortsätta kriga på här innan det är dags att fixa mig för min date night.

Hi babes! Sorry about the late update. I met Hannah for lunch at Sthlm Brunch club since my other lunch got cancelled. I had so much I still feel sick. So yummy.. And tonight it’s time for dinner and cinema with Johanna, I feel like having a salad and carrots haha.. 

I leave for Paris next week, and the week after that it’s LA time again, so I have a lot to do before that! 🙂 I slept bad again so I am super tired today and I try to be productive. Tomorrow it’s finally time for a workout, that usually gives me energy! Now I will continue working here before it’s time for my date night.

alexandra-bring-hannah-andersson

<3

3 reaktioner på “SHES BACK”

  • Sara skriver:

    Tyckte filmen var jättebra!

  • Emma skriver:

    Jag är lite nyfiken på hur du tänkte när du skaffade Loki, jag har också hund och gillar att resa (blir dock bara 1 gång/år) hur gör du med hundvakt? Känns det inte jobbigt att lämna bort honom så ofta? Är tanken att han senare ska få följa om du flyttar utomlands? 🙂

    Du är verkligen en inspiration för övrigt <3

    • Alexandra Bring skriver:

      Min syrra och bästa vän älskar att hänga med loki och han älskar att vara med dom, så det går bra! Även fast det är jobbigt. Ja skulle jag dra tar jag såklart med honom =) tack <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR