TODAY’S WORKOUT: VIDEO

(i samarbete med Bring Sportswear: Tights HERE / Sweater HERE)

Hej babes! Fan, börjar verkligen blogga sent på dagarna? Igår hann jag inte ens göra en till post!!! Idag är anledningen att jag åkte till gymmet för att filma hela mitt pass så att jag kunde dela det med er. Nu har jag äntligen klippt klart och kan lägga upp det, så istället för att skriva något – var så goda och titta 🙂 PS: Jag kör 10 reps x 3 set av varje övning, det här är ett snabbt och enkelt pass. Flera har önskat att få hela passen i videoform, vad tycker ni? I like! Hörs på en stund. Puss

Hi babes! Oh, I am really bad at blogging on time? Yesterday I did not even have time enough to do another post!!! Today – the reason is this. I went to the gym to film my whole workout to share it with you. Now I am finally done with it and can share it. So – instead of writing my workout, feel free to look 🙂 I did 10 reps x 3 set of every exercise, this is a quick and simple but effective workout.  I like! Talk to you soon. X

9 reaktioner på “TODAY’S WORKOUT: VIDEO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR