TIPS – HUR MAN SKALAR VITLÖK SNABBT

skala vitlök snabbt_

Hej igen! Jag hatar att skala vitlök, fick lära mig det snabbaste och bästa sättet för några veckor sedan. Så slipper händerna lukta vitlök forever, det är enda nackdelen med att laga mycket mat haha! 1. Man tar hela vitlöksklasen och trycker den uppifrån med handen så klyftorna faller ifrån varandra.

skala vitlök snabbt_-2

2. Man lägger dom i en kastrull med lock och skakar hårt som fan.  Du ska se lite galen ut annars gör du fel. Observera att Loki kollar konstigt på mig.

skala vitlök snabbt_-3

3. Ta-daaaa! Inte svårare än så. Sen har jag vitlöksklyftorna  i kylen i en burk och tar fram dom snabbt när jag ska laga mat. Om man inte lagar så mycket mat kanske det känns lite over-kill men jag tycker det är är så sjukt smidigt!

Det blev ändrade planer så får spara min fisktaco, nu blir det bowling istället! Suger på bowling asså riktigt SÄMST så jag ska öva nu ifall jag ska iväg o bowla med nåt gäng snart HAHA. Skojar inte, jag gör det i förebyggande syfte för att inte komma sist. Så mycket tycker jag om att vara sämst på saker. Jag gillar att göra såna här grejer med min syrra för vi båda suger, men hon har övergett mig i en månad så när hon kommer hem kommer jag förhoppningsvis äga henne i bowling i alla fall 😉

4 reaktioner på “TIPS – HUR MAN SKALAR VITLÖK SNABBT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.