STHLM BRUNCH CLUB

Hej fina ni! Imorse startade jag dagen på bästa sätt, jag träffade upp Vickan och käkade brunch på mitt favoritställe Sthlm Brunch Club. Asså det är alltid så mycket kö där så man vill inte att fler ska veta om det haha, men det är för bra för att hålla hemligt. Den Nutella-shaken kan jag lätt köa en timme för :’)

Jag är så kräsen med mat men när jag hittar nåt jag gillar kan jag gå dit varje dag hehe. Jag gillar brunch-mat mer än vanlig mat, gillar inte fine dining speciellt mycket och älskar gräddig pasta. Tvingar dock mig själv att inte bara leva på mackor, pannkakor och hummerpasta men hade inte bangat på det. Godis, söta bakverk och sånt däremot, kan jag bara äta någon bit av innan jag tycker att det blir alldeles för sött. Om ni fick bortse från hälsoaspekter, vad skulle ni äta isåfall? Nu ska jag jobba lite till och sen en sväng på stan med min syrra som ska försöka hjälpa mig att hitta jeans. Wish me luck haha! Puss

Hello guys! This morning I started the day in the best possible way, I met Vickan and had brunch at my favorite place Sthlm Brunch Club. There are always so much people there and you’ll have to wait a long time for your table there, so you do not want anyone else to know about it haha, but it’s too good to keep as a secret. The Nutella Shake I can easily stand in line for an hour to get :’)

I’m so picky with food but when I find something I like, I can go there every day hehe. I like brunch food more than regular food, I do not like fine dining especially much and love a creamy pasta. I am forcing myself to not only live on sandwiches, pancakes and lobster pasta but I wouldn’t mind. Candy, sweet pastries and so on, I can only eat a small amount of before I think it’s getting too sweet. If you ignored the health aspects, what would you choose to eat? Now I’m going to work a bit and then a stroll to the city with my sister that will try and help me find jeans. Wish me luck haha! Kiss

20 reaktioner på “STHLM BRUNCH CLUB”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR