GIRLS BRUNCH

Hej fina! Igår tog jag, Vickan, Jampan och Mickis båten ut till Nacka strand och Resturang J. Jag har varit där tidigare för många år sen och visste att det är väldigt mysigt där. Plus – sjukt mysigt att ta en båt tillsammans. Kändes som en liten getaway fast det var så kort <3

Dubbelt upp i syrror! Det var så himla mysigt att sitta i flera timmar och bara snacka. Janni bor ju i Monaco och om det var en vän jag kunde knäppa fingrarna och få hit hade det varit hon. Saknar våra vardagsgrejer ihop, när vi spontant kunde gå och träna, käka en middag eller bara hänga. Alltid när vi ses känns det precis som vanligt <3 Mickis har två barn och det blev en jävla massa barnsnack som alltid, tur att Janni är härdad haha!

Maten var i alla fall sjukt god, jag tog en tuna tartar, vi delade på en pizza med grönkål och getost (mmm) och sen beställde jag en pommes på sidan med tryffelmajo. Alla var nöjda med maten och det var så nice att bara sitta där och kolla på vattnet.

Vi tog först fel båt, sen när vi väl kom fram var det inte öppet än och det där vårvädret som man förväntar sig ska vara sommarvärme, njaaaaa.. slutade med att vi åkte upp och ner i en hiss för att inte frysa, haha!!! Det var i alla fall så mysigt och den bästa lördagen på länge <3 Tack tjejer!!!

Hur många gånger får man skriva mysigt btw? Tror jag fyllt min kvot för den här veckan :)))

1 reaktion på “GIRLS BRUNCH”

  • E skriver:

    Hej Alexandra! Tycker din blogg är helt fantastisk och dina sociala medier! O även du som person verkar grym!

    Jag tänkte bara fråga om du kan lägga upp videos på övningar som är bra efter en förlossningen/grav för o bygga upp kroppen igen, såg din storie på insta igår ”exercise” o körde den på gymmet och ja det känns idag! Så skulle verkligen uppskattas om du kan lägga upp fler eller bli min pt! Hahah tycker du är grym!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.