21:12 | april 23, 2019 | Alexandra Bring
Idag var jag så sjukt hungrig men hade typ inget hemma efter påsken så jag improviserade av det vi hade hemma och det var succé både för mig och Lou! Fick många dms så tänkte dela receptet här =) Höftade men vet ungefär vad jag hade i.
2 tonfiskburkar
2 msk majonnäs
2 msk sriracha mayo
1 liten burk majs
2 ägg
2 dl ströbröd
salt
Häll ut oljan/vattnet ur tonfisken och majsen. Blanda allt i en skål och stek på medelhög värme.
Servera med creme freiche, tacosås, en sallad dränkt i lime och jalapeños! Blev så gott och fräscht. Lou fick äta sina som dom var i små bitar och det var perfekt plockmat 🙂
Hej Alexandra!
En fråga – lommer du ha något samarbete med NAKD snart igen?
Japp, nästa helg 😀 kram!
Kul med ett nytt recept av tonfisk, kan behövas haha 🙂