LAST DAY

louvre-2
louvre-3
louvre-4

Innan vi åkte hem gick vi förbi ett av mina favorit turistställen haha! Louvren. Så himla fint <3 Blir helt lycklig i själen.. Kom hem sent inatt och idag har jag haft ett berg med jobb att bocka av. Är så trött och låg. Blir alltid lite low när jag rest, knäppt? Åker i alla fall på torsdag igen. Känns asjobbigt att lämna Loki igen men är pepp på sol och massa inspirerande jobb med min vapendragare Hannah. Nu ska jag gå och hämta ut två bord jag beställt. Jag visar sen. Puss

Before we went home we went to one of my favorite tourist spots haha! Louvre. So nice <3 Makes me happy.. I came home late last night and today I had a mountain of work to do. I feel so tired and low. I always get a bit low when I traveled, wacky? Anyway  Im going on Thursday again. Feels hard to leave Loki again but I am excited about the sun and lots of inspiring work with my babe Hannah. Now I’ll go and pick up two tables I ordered. I’ll show u later. Kiss

8 reaktioner på “LAST DAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.