FAV SET

its here, get it HERE / pic by Binais Begovic

Såååååå, sista kompisen ut! Fått en miljard frågor om detta set och nu finns det ä n t l i g e n online =) Är så himla stolt över den kollektionen som kommit nu. Dessa set är jag verkligen 100% nöjd med. Ibland behöver man kompromissa med vissa grejer, men inte med dom här. Det känns verkligen bra.

Tog en halvledig dag igår och laddade upp med ny energi och inspiration. Bästa ibland! Idag ska jag jobba några h och sen blir det bara mys. En lång prommis med Loki i skogen är nog välbehövligt för både honom och mig. Älskar lugna helger. Känner mig trött och energilös så försöker att bara ladda ladda ladda. Ser så mycket framemot julen, nedräkningen börjar nu <3

Soooo, last ones out! Got a billion questions about this set and now it’s finally online =) I’m very proud of the collection that has come now. These sets I’m really 100% happy with. Sometimes you need to compromise on some stuff, but not with these. It feels really good.

Took a half day off yesterday and tried to get some energy and inspiration. Best way! Today, I work a few hours and then I am just gonna have a cozy day. A long walk with Loki in the woods is probably much needed for both him and me. Love these chill weekends. Feeling tired and having little energy so try to just relax and load. I am so much looking forward to Christmas, the countdown starts now <3

In collaboration with Bring Sportswear.

3 reaktioner på “FAV SET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.