WINTER WALK

Old pics

Hej fina ni! Började dagen med en riktigt nice vinterpromenad =) Drog på mig det varmaste jag äger, långkalsonger, tjocka brallor och massa lager. Gick med Loki i Hagaparken, det finns ett område där man får ha sin hund lös så vi passade på att träna massor på fot när vi mötte andra hundar. Det börjar gå så bra! Maxade fickorna med mat och gav  honom ingen frulle innan vi gick så lyssnade han ännu bättre 😉 Han började frysa som fan på vägen hem så då fick han mysa i jackan.

Perfekt start på denna röda dag. Att många är lediga innebär väldigt lugnt för mig också. Det enda jag har inplanerat idag är att fixa naglarna. Ska ha en riktigt mysig helg. Bara hemmahäng ikväll och imorgon ska jag bruncha med Mimmi sen äta middag hos min syrra. Mys!! <3 Nä, nu ska jag jobba vidare här. Gjorde mina favobiffar igår med morot och halloumi i, postar dom här sen. Så kul att matfantasten i mig får leva ut på bloggen. Tack för all feedback på mina recept :*

Hi babes! I started the day with a really nice winter walk =) I took the warmest clothes I own, long underwear, thick pants and layers of layers. Went with Loki to the Haga Park, there is an area where you get to have their dog unleashed so we took the opportunity to practice a lot on foot when we met other dogs. It starts to go so well! I filled my pockets with food and gave him no brekky before we went and of course he listened even better;) He began to freeze like hell on the way home when he got to cuddle in the jacket.

Perfect start to this day off. That many are free from work means very quiet for me too. The only thing I have planned today to fix the nails. A good start on a calm weekend.  I will just stay at home tonight, and tomorrow I have a brunch with Mimmi then eat dinner with my sister. Cozy!! <3 No, now I’ll get back to work. Made my fav burgers yesterday with carrot and halloumi, I’ll post them here later. So fun to let the food lover in me will live life on the blog. Thanks for all the feedback on my recipes :*

2 reaktioner på “WINTER WALK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.