TRAVELS

louvre-2

Nu har jag kommit på ett nyårslöfte! Jag har redan haft det tidigare men jag vill resa mycket i år =) Mer weekends och get aways i Sverige/Europa. Jag har inte alls rest mycket i mitt liv tills för några år sedan. Jag älskar att se nya saker, ställen och äta ny mat haha. Börjar med en resa nu till solen men sen står det en lapplandsroadtrip på listan 🙂 Så mysigt!

Det enda jobbiga när jag reser är att Loki bara kan haka om det är bil eller kortare flygtur. Han spydde på hemvägen när vi flög (han blir typ alltid åksjuk om han inte ser nåt) och var uppstressad som fan. Sen valde flera föräldrar att gå med sitt barn mot honom  o ba åhhh titta vovven så det kom seriöst typ 15 barn på flygplatsen som försökte klappa honom. Han är inte så van med barn så han tyckte det var lite extra jobbigt för han var redan så nervös. Lät ingen klappa honom men föräldrarna blev lite irriterande för att barnen inte fick som dom ville, suck… Aja, det var inte det jag skulle skriva om men om ni reser med barn någon gång kan det ju vara bra att ha i åtanke =) Han ska i alla fall hänga med upp till norr och denna gång blir det bil! Har bara sovit 3 h inatt så är lite död idag. Men nu ska jag ta tag i dagen <3

7 reaktioner på “TRAVELS”

 • Josse skriver:

  Åh, lilla Loki då. Tycker det är sjukt respektlöst av människor som tror att de har rätt till att klappa andras hundar, bara för att de är söta. Som du säger så mår ju inte alla hundar bra av det. Men stå på dig mot framfusiga föräldrar, hälsa i första hand!

 • Ellen skriver:

  Men alltså nej, vad respektlöst. Tycker inte alls att det är okej att tro sig ha rätten till att få klappa någon annans hund. Man går ju inte direkt fram och klappar andras barn för att de är söta! Men det kan ju du göra nästa gång, klappar de din hund kan ju du klappa deras barn och se vad de tycker om det 😉

 • Ella skriver:

  Känner sååå igen det där med att föräldrar alltid ska säga till sina barn att klappa hunden. För det är just föräldrarna som vill att barnen ska klappa hunden, barnen själva märker inte ens den förrän mamman frågar ”vill du klappa hunden?”. Numera säger jag alltid nej om någon springer fram.

 • sophie skriver:

  härligt nyårslöfte 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.