BREAKFAST @ RICHE

alexandra bring riche_-4
alexandra bring riche_-5
alexandra bring riche_-6
alexandra bring riche_-7

HAHA Loki ser inte glad eller söt ut men han hade ändå kul! Imorse mötte jag och Loki upp Fang på en frulle/spånade på lite idéer =) Så bra start på veckan! Efter det så tog jag o Lolle en lång promenad och han fick leva life i parken. Nu sitter jag hemma och jobbar! Måndag = mycket administrativt jobb, inte så kul men skönt när det är bortgjort.

Jag är så himla tacksam. Haft en 100 p helg med nära och kära och på torsdag åker jag uppåt mot mitt snöiga hem. Längtar tills jag får träffa familjen och Loki kan få springa runt i snön. Blir lycklig i själen när han är glad! <3 Ska kolla lite recept och försöka få inspo till kvällens middag. Några bra förslag på nåt jag inte provat? Om ni inte har nåt gott kan jag rekommendera min Halloumi-stroganoff. Måste göra om den snart. Puss

HAHA Loki does not look happy or cute but he still had fun! This morning me and Loki met up Fang on a brekky / brainstormed on some ideas =) Such a good start on the week! After that, I took Lolle for a long walk and he got to live life in the park. Now I’m at home and working! Monday = a lot of administrative job, not so fun but nice when it is.

I’m so grateful. Had a 100 p weekend with loved ones and on Thursday I go up north to my snowy home. Wait until I get to meet the family and Loki can run around in the snow. I’m happy in the soul when he is happy! <3 Will check some recipes and try to get inspo for tonights dinner. Some good suggestions for something I have not tried? If you do not have something good I can recommend my Halloumi-stroganoff. Kiss

2 reaktioner på “BREAKFAST @ RICHE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.