GIRLS NIGHT OUT

alexandra bring kommendören-5
alexandra bring kommendören
alexandra bring kommendören-4
alexandra bring kommendören-2

Hello babes och till att börja med, tack för feedback på min post igår! Ni är så kloka och fina <3 Har det bästa gänget bakom mig helt klart! Massa kärlek.

Igår mötte jag upp ett annat bästa gäng, dvs mina tjejer! Vi käkade middag på kommendören och sen gick vi på bio. Riktigt mysigt och lika roligt som alltid med världens bästa tjejer. Jag tog tonfisken som main och hummertacos till förrätt, även sötpotatis pommes såklart haha! Det var svingott, njöt av varje tugga. Rekommenderas varmt! Vi såg sen fifty shades på bio, alltså jag kan aldrig sluta förundras över hur dåligt gjorda dom filmerna är? Kan liksom inte vara med i filmen för jag garvar åt allt, t ex scenen när hon släpper servetten dramatiskt hahah började asgarva. Men den var annars helt ok 🙂 Jag är ingen filmmänniska, har svårt att koncentrera mig så länge som det behövs om det inte är en galet bra film. Jag gillar Tarantino’s filmer mest och även barnfilmer. Avatar är dock min favoritfilm genom tiderna. Vilken är er favvo?

Hello babes and to begin with, thank you for your feedback on my post yesterday! You are so wise and beautiful <3 I have the best people behind me for sure! Lots of love.

Yesterday I met up with another best crew, my girls! We had dinner at Kommendören, and then we went to the movies. Really cozy and as fun as always with the best girls. I took the tuna as main and lobster tacos for starters, also sweet potato fries, of course haha! It was good, enjoyed every bite. Highly recommended! We went and saw fifty shades afterwards, I can never stop marveling at how poorly made films they are? I can’t really follow the film because I laugh at everything, for example, the scene when she drops the napkin soooo dramatically hahah began to laugh so loudly. But otherwise it was quite ok 🙂 I’m not a movie person, I find it difficult to concentrate as long as necessary if it’s not a crazy good movie. I like Tarantino’s films most and also children’s movies. However, Avatar is my favorite movie of all time. What is your fav?

8 reaktioner på “GIRLS NIGHT OUT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.