winter world

Här kommer mina sista vinterbilder haha =) Lika bra att lägga upp dom innan det är för sent! Grattis alla tjejer på Internationella Kvinnodagen förresten. Är lite kluven till alla såna här dagar, tycker att vi ska vara likadana på alla dagar och inte bara en dag per år. Men jag skickar ändå lite extra pepp till er alla <3 Fatta vad grymma vi tjejer är. Och vilket drömjobb jag har, jag som tjej utvecklar produkter för tjejer som stöttas av tjejer. DRÖMLIV! Det är helt sjukt att tänka på att om jag levt i tidigare generationer hade den här möjligheten inte ens existerat. Nu känns det så självklart och precis som det ska vara. Älskar att tjejer tar för sig och jag hoppas att jag kommer se en förändring med mer grymma tjejer där ute!

Idag har jag haft möte med Bring Sportswear, och även fått prover på nya produkter som kommer framöver. Det är en hel massa grejer på G nu och det här året kommer bli galet bra =) Är så pepp på att visa er allt! Nu ska jag snart iväg på ett nytt möte och efter det blir det träning som står på schemat. Firar ni dagen eller tycker ni att det ska vara som alla andra dagar?

Here are my last winter pictures haha ​​=) Might as well add them up before it’s too late! Congratulations to all the girls on International Women’s Day by the way. Is a bit ambivalent to all these kinds of days, I think we should be the same on all days, not just one day a year. But I’ll send some extra pep to you all <3 And what a dream job I have, I develops products for girls, supported by girls. Dream life! It’s crazy to think that if I lived in previous generations this opportunity haven’t even existed. Now it feels so obvious and just as it should be. I hope that I will see a change of more awesome girls out there!

Today I had a meeting with Bring Sportswear, and also got samples of new products that will come soon. There are a whole bunch of stuff that are on it’s way now and this year will be crazy good =) I’m so excited to show you everything! Now I will soon set off on a new meeting, and after that there will be a workout on the schedule. Do you celebrate the day, or do you think it should be like any other day?

16 reaktioner på “winter world”

 • Agata skriver:

  Kan inte du designa träningskläder för sommaren när det är varmt ute t.ex snygga shorts med tillhörande linnen/sport bhar? 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej agata! Det kommer tyvärr inga shorts i år men kan ta med det för nästa säsong =) man ligger så himla långt före så börjar snart med nästa vår/sommar kollektion! Kram

 • Anna skriver:

  Jag förstår att du menar väl, men internationella kvinnodagen är inte initierad för att man ska gå runt och gratulera kvinnor. Det är en dag för att uppmärksamma ojämställdhet och kvinnors situation i världen, och även hylla feminismens historiska segrar. Så ett bra sätt att fira dagen på är att demonstrera för kvinnors rättigheter! 🙂

  Härliga bilder för övrigt! 🙂

  • Jonas skriver:

   Det var ju typ det hon skrev?

   • Jm skriver:

    Det var väl det här med grattis som är lite knäppt? Eftersom dagen har ett politiskt ursprung där man ska uppmärksamma en kamp för kvinnors rättigheter så känns det rätt tokigt att säga ”grattis”. Men visst, dagen har väl förändrats lite med tiden och många tror att det handlar om att ”hylla kvinnan” nuförtiden.
    Pröva förresten att byta ut kvinnor/tjejer i din text till killar. Typ ”älskar att killar tar för sig” ”fatta vad grymma vi killar är”, det låter skitkonstigt. Just eftersom att det är självklart att de gör detta, det blir typ löjligt att påpeka. Därför behövs fortfarande en kamp 🙂

    • Jonas skriver:

     Men alltså orkar inte med era kommentarer, herregud man måste ju kunna uttala sig och skriva grattis när man vill utan att få kritik av ett gäng militanter, blir ju bara motsatt effekt att ”tillrättavisa” på sånt tråkigt sätt.

     Dessutom har vi en historia av skit och att man lyfter upp frågan och påminns av allt skit är inte fel, tvärtom, det behövs för att världen ska ändras och frågan ska uppmärksammas.

     Och världen håller på att ändras trots att det går sakta och det är en positiv sak som behöver firas, så när någon skriver grattis, speciellt en person som uppmuntrat till att kvinnor ska ta större plats och bemöts av kritik är det ett bevis på att kvinnor inte håller ihop, ingen man hade någonsin kommenterat som dig ifall nån hade sagt grattis i en omvänd situation…

     Det enda som är knäppt här är ju din kommentar, så larvigt att kommentera på specifika ord, grattis..

     Skärp dig och se helheten, tror du blir en gladare person om du slutar vara så trångsynt, för du ser saker på ett väldigt negativt sätt när du trycker negativt på specifika ord.

     • Bunny skriver:

      Tyvärr Jonas du har fel. Att säga grattis på kvinnodagen fungerar inte. Kvinnodagen finns för att uppmärksamma att vara kvinna inte är lätt. Att vara kvinna är fortfarande något negativt. Man säger inte grattis till det. ”Grattis du föddes med snippa och är mindre värd än mig som föddes med snopp.” Mindre värd i pengar och åsikter och liv. I övrig har Alexandra rätt att peppa tjejer och känna sig stolt över sig själv och oss!

     • Emma skriver:

      Hej Jonas! Härligt att vi militanta kvinnor kan få bli tillrättavisade av en man vad det gäller frågan om internationella kvinnodagen 🙂 för nej det är inte självklart att skriva grattis när det fortfarande finns länder där kvinnor helt lagligt kan bli våldtagna och misshandlade av sina män. Eller det här med att 14 miljoner flickor varje år blir bortgifta. Eller det här med att 9/10 inom trafficking är flickor. Och så där fortsätter det. Internationella kvinnodagen är till för att uppmärksamma jämnställdhetsfrågan, då det kanske inte gynnar män att kvinnor ska ifrågasätta lönefrågan, pensionsfrågan, föräldraledigheten osv har det här med tiden blivit till något slags alla hjärtans dag fenomen. Ja, det är fint det Alexandra skriver och bra att hylla andra kvinnor! Men lika viktigt att lyfta det andra med.

      Så min fråga till dig Jonas blir om du också skriver grattis till icke-vita på dagen mot rasism nu den 21 mars? Och är de som motsäger sig detta militanta?

     • Amanda skriver:

      Men alltså, men får väl skriva grattis om man vill, känns bara larvigt med ett påhopp! Spyr på vissa tjejer som ska överdriva allt, slappna av! Håller med Jonas!

 • Wow vilka fantastiska bilder! Så vackert! Jag är precis som du lite kluven till att ha en speciell dag för kvinnor… Samtidigt så behövs den ju för att belysa skillnaden mellan män och kvinnors lön och för att informera samhället om det pågående arbetet för kvinnors rättigheter världen över! Så ja dagen behövs absolut, men att säga ”grattis på kvinnodagen”, nä det låter ju knäppt 🙂

 • Diana skriver:

  Hej, är det äkta päls hu har på hela mössan? Hoppas ej då dessa stackars djur får uppleva skit för människors behag.. :'(

 • Johanna skriver:

  Det ser såååå mysigt ut!! Vill verkligen ha lite riktig vinter här nere i Göteborgsområdet, det bara slaskar bort så fort det faller här 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.